Arkadaşlar bu lastikleri kullanan var mı? Islak kuru performansları nasıldır.
Arkadaşlar bu lastikleri kullanan var mı? Islak kuru performansları nasıldır.
Benim GTI da p zero nero var ıslak kuru nerde olursa olsun hiç bir eksi yönüne denk gelmedim balon malon yapma huyuda yok olsaydı 40 yanak lastikle çoktan olmuştu
Kaç km oldu bilmiyorum ama bi 20k km olmuştur ömrü çook uzun olacak belli..
Standart kullanıcı yorumum bu zorlama yok pist yok normal kullanım şekliyle durum bu
Pilot Sport 4'lerden çok memnunum. 225/40/18 kullanıyorum ve bizim yollarımız için en uygun lastiklerden biri diyebilirim. Yumuşaklığı ve tutuşu muazzam.
Nero GT kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. Gtı' ın üzerinde standart olarak gelen Dunlop SP Sport Maxx' tan sonra durması kalkması bayağı bir değişti. Standart bir kullanıcı olarak 30bin km'yi geçtim, dişleri hala yerinde.
Aracımı ilk aldığımda üstünde p zero nero vardı ve lastikler yaklaşık 3 yıllıktı. Bariz ses yapıyordu ama yılımdam dolayı olma ihtimali yüksek.
Sonrasında eski aracımdan söktüğüm ps4'leri taktım, ebat 225/45/17. İlk 15-20.000 km boyunca yol tutuşu muazzam, sessiz ve konforluydu. 20k dan sonra ise özellikle yol sesi bariz arttı ama yol tutuşu hala iyi denecek düzeyde.
Pistte muhteşem yol tutuyor ama çok zorlamaya gelmiyor. İzmir pistinde 4 seans şeklinde farklı zamanlarda atılan toplam 20 turda sağ ön lastikten parça kopup, tek lastik değiştirmek zorunda kaldım.
Bi ara hırs yaptım ve lastik ağırlıklarına bakmıştım. P Zero bi tık daha ağır ve bi o kadar da sert bi lastik. Yol tutuş çok güzel ama.
Öncelikleri iyi belirlemek lazım. 225/45/17 ölçüsünden 225/40/18 ölçüsüne geçecektim. Ben yanak ölçümde düşüş olacağı için konfora öncelik verdim.
p zero nero zırıl zırıl yol sesi yapan bi lastik. Eski tarihli dunlop larım cok daha sessiz. Ben memnun kalmadım yol tutuş olarak da , konfor olarak da. .
Form > Function
pzero nero kullandım 20bin km kadar , çok az ses yapıyor , geç ısınıyor ısınınca kuruda çok iyi yol tutuyor ve inanılmaz da sağlam sert bi hamuru var istanbul parktan çıktığımda bile birşeyi yoktu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
eagle f1 var yaklaşık 12 bin km oldu acaip memnumum
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
bende de p zero nero var. 26K da araç Lastikler çok sağlam. Kuruda çok güzel tutuyor. Diğerlerini deneme şansım olmadı.
:ramo
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Kullanacağım ölçüler ön 215/45/17 arkalar 245/40/17 .
Islak zeminden ziyade kuru performansının iyi olması, daha öncelikli benim için. Pilot Sport 4S malesef 17R de yok (19 dan başlıyor). 4S in test sonuçları ve kullanıcı yorumları bayağı iyi fakat Pilot Sport 4 ile ilgili pek bir veri yok. Bundan dolayı PS4 ü konumlandıramadım kafamda![]()
Conti 6 bilmem ama önceki versiyonlarda aşınma muazzam
Ömür çook kısa
Araç std günlük binek areç ise aman..
Conti 6 19" den 5p ise 235/40/18 den basliyor en kucuk ebat o yuzden size olmaz
Ben 15.000kmdir cs5 kullanıyorum cok memnunum , oncesindede f1 asym2 kulllaniyordum ods guzeldi.Nero yerine normal pzero almalisiniz bence
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Öncesinde sport contact 5 ve şu an aynı araçta PS4 kullanan biri olarak PS4 her konuda muazzam bir lastik
PS4 Sport contacta göre her konuda ıslak kuru gürültü özellikle konforda hertürlü daha iyi
PS4 feedback olarak sürücüye ne yapacağını nerede nasıl davranacağını çok iyi hissettiriyor ve direksiyon hareketlerini anında yola iletiyor
Sport contact 5 de iyiydi fakat bayağı sertti benim aracımda inanılmaz şerit ve izleri takip ediyordu, sattığım arkadaşta da aynı sorun devam ediyor
Aşağıdaki linklerde PS4 ile ilgili testler mevcut hepsininde birinci
2017 AMS Summer Tyre Test - Tyre Reviews
2017 EVO Summer Tyre Test - Tyre Reviews
2016 Auto Express Summer Tyre Test - Tyre Reviews
2017 Sport Auto UHP and Track Day Tyre Test - Tyre Reviews
2017 Auto Bild UHP Tyre Test - Tyre Reviews
Ps4 orta sinifda iyi ama yine pirelli alirdim. Spor sinifta 4s ok ama da iyileri mevcut.
Conti yumusak ve iyi yol tutuyor,oyuzden bitiyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)