Roll öncesi Mustafa abinin Kızıl seytanın fotolarını cekım dedım,iyi seyirler...
![]()
Roll öncesi Mustafa abinin Kızıl seytanın fotolarını cekım dedım,iyi seyirler...
![]()
Eline sağlık Can
Gns&Rnn maşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maşallah ateş gibi cayır cayır yanıo cok güzel.
ama biraz yüksek![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yorumlar ıcın saolun beyler.Mustafa abi aile babası heralde konfordan kayıp vermek ıstemıyo,yukseklıkte ondan olsa gerek![]()
son foto çok güzelmiş![]()
kardeşim emeğine sağlık .. gerçekten çok güzel kareler olmuş.. özelliklede en son foto kankardeşler olmuş tamemirin ibre kırıldı ogün heralde
MAŞALLAH DİYEYİM NAZAR DEĞMESİN ..
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
maaşallah araçlar çok güzel son fotoğraf olayı bitirio zaten![]()
Eline sağlık Can güzel fotolar. Emir lütfen birdaha ben birisiyle roll yaparken arkadan gelip geçmezsen sevinirim zuahah![]()
Fotograflar güsel olmuş aracda güsel çıkmış maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
fotolarmi şık yoksa cupra mi şık acaba ??saka saka can eline saglik fotolar cok güzel eline emegine saglik.her gördügümüzde bi kere daha hasta oluyoruz cupraya herseyiyle muhtesem bir araba allah nazardan saklasin
uur arkadan video cekiyorduk olm o yuzden kovaladim sizi yoksa öle bi terbiyesizlik yapmam bilirsin 3-5 videoda cektik hani...40 yilda bi basalim dedik can abartma sende
![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)