PARAVAR (Derya Uluğ - Canavar PARODİ) - YouTube
Genel durum bumu benmi abartıyorum
PARAVAR (Derya Uluğ - Canavar PARODİ) - YouTube
Genel durum bumu benmi abartıyorum
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
İşin garibi bu model kızlar diyorum. Düzgün ve kişilikli kızlar var onlara lafımız yok, bu videodaki kaşarlar bide birbirleriyle yarışıyor amaç ise popüler olmak ve tanınmak ama sadece piyasada , her boku yerler ve bi salak bulup kapağı atarlar...
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Kendi bizzat arkadaşım bu model kızlar yüzüne gitti bmw aldı ve koşturuyor ekmek te yiyor allah varçocuğun arkasından atıp tutan kızlar çocukla foto atıp duruyorlar yani alan memnun veren memnun kız sorsan melake ama şehrin yarısına verdi, diğer yarısınada söz verdi diyolar
![]()
ulan yine s2000
gerçi s2000le eskiden çok fazla bu tarz kızlar tavlanırdı şimdi bmw'ye döndüler![]()
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Kunye fekun
Cecelist
No dm
xxxxxx university
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Hahaha akdeniz üniversitesinde okuyorum cabrio mümkünse kırmızı/mavi bmw ile gelin e93 f kasa farketmez durun yanında biner zaten4 yıldır okuyorum hiç kovalayasım bile gelmiyo o kadar acınıcak haldeler ki gecelik sevdalar
![]()
hopsin gardaşım bu konulara güzel bi rap şarkısıyla cevabını vermişti;
ülkece bi resetlensekte akıllansak aliminyüm o kadar vergiye rağmen nasıl bu kadar rahat yaşanıyo anlamış değilim
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
hayır burda kızlara giydiriyonuzda bunun 10 katı erkek var bu modelmiş gibi görünen götünde don olmayan
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)