-Arkadaşlar / Abiler herkese Selam.
-Turboyu büyülttük , DPF EGR üstünde aracın.Sadece büyük turbo gtd1449 var ayrıacada İTG kut içi filtre var.Egzoz Stock
-Daha önceden aynı yolda sadece yazılımlı hali ile video çekmiştim 4.3 lt yakmıştı ( VW 1.6 TDI Golf 7 Yakit Tuketimi (Fuel Consumption) - YouTube )
-Hız kurallarına uyarak gittim , Sadece bir yerde rampa aşşağı 255 km/h gördüm videoda 24:55den sonra başlıyor. Araba da +200hpde olsa bu hız son şanzuman bitiyor.6 ileri passat şanzumanına geçmek lazım.Not 7 ileri DSG'de olsa son vites oranları aynı olduğu için 255km/h son
-Videoyu bilerek uzun tuttum önceki videolarda herkes onu söylemişti.Son zamanlarda kanalada ağırlık göstermeye başladım , sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim
-Bu denemedede 4.6 lt/100 km yaktı.Şartları , kullanım stilini birebir tutturmak zor , ama aynı yolda denedim genede.Tüketimler bu şekilde umarım beğenirsiniz sıkmam diye düşünüyorum![]()
Top Speed (255km/h)| Golf 7 1.6 TDI Big Turbo Fuel Consumption (265km 4.6lt/100km)| Yakıt Tuketimi - YouTube