User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Lifecell hakkında

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Lifecell hakkında

bu lifecell dikkatimi çekdi .. turkcellin yan kuruluşu falanmı .. bu ayrı bir cell kuruluşumu yoksa turkcell deki pakete ek olarak burdan paketmi ekliyoruz onu anlamadım.. sitelerindede pek detaylı yazmamışlar..

eğer burdaki sadece internet paketini alırsak bizi arayanlar tel kapalımı görünücek ulaşamıycaklarmı..

Lifecell Paketler
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen satın al a tıklayınca Turkcell e yönlendiriyor.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yan değil direk turkcellin. altusun arçelik ile aynı fabrikada üretilmesi gibi. aynı patron marka farklı. alt yapı turkcell kalitesinde olur muhtemelen, eğer kısma kesme bişi yapmazlarsa.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten paketler turkcellin fizy bip lifebox dergilik falan aslında çok güzel düşünülmüşde o 50 gb nasıl kullanıcağımızı bize bıraksalarmış efsane güzel olurmuş..

misal benim dergilik ve lifebox la işim olmaz.. telim zaten 128gb .. google drivedada yerim var onedrive dada alanım var hepsi bomboş.. ordaki gb hakkımızı normal kullanıma alabilsek misal şahane olurdu yani hangi pakete ne kadar gb atıycabiliceğimizi biz seçsek güzel olurdu..

gelişirse ilerde çok iyi olur ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç o zaten. kullanmıyacağını bildikleri 50 gb veriyorlar. düzenbazlık paketlerinden biri daha. bu arada ben 5 gb internete 13 tl ödüyorum, uyandırıyım nasıl soyduklarını dedim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen 50gb tepeden içeriğe bakmadınmı çok cazip görünüyor.. ama içeriğe girdinmi 50 gb nerden baksan 20gb benim için çöp kullanılmaz en azından ben kullanmam cloud uygulaması dergilik uygulaması bip zaten kullanan yok whatsapp varken..

şimdi daha açıklayıcı oldu .. adamlar aslında internet paketi ağırlıklı paketler yapıp buna ayrı isim vermişler..

LIFECELL SUPER Paket kapsamında yurtiçi her yöne 100 dk, yurtiçi her yöne 100 SMS ve 5 GB internet, 30 GB BiP’ten BiP’e görüşmede geçerli internet, BIP’ten her yöne çağrılarda geçerli 1000 dk, Facebook ve Twitter’da geçerli 2GB, lifebox’a bağlanmak için geçerli 10 GB ve lifebox’ta 50GB saklama alanı, TV+ da geçerli 15 GB internet, Dergilik’te geçerli 8GB internet, Fizy’de geçerli 15 GB internet sunulmaktadır.
    Paketinizde belirtilen SMS/MMS’lerinizi; yurt içi Turkcell, diğer operatörler ve sabit hatlara yönelik kullanabilirsiniz.

yıldırımbyzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen haftasonu İstanbul'a geldiğimde Bağcılar kirazlıda yeni bir firma gördüm lifcell değildi ama Türkiye'nin yeni hattı mi yeni GSM operatörü mü ne gibi birde sloganları vardı renkleride Vodafone gibi bol kırmızı ağırlıklı
    Samara 2109

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    net gsm diye bir operatör gelicekdi belki odur 2017 sonu diyorlardı turkcell alt yapısını kullanıcakdı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler