> 2 EKİM, Pazartesi ;
Yani 10 gün önce Belediye yol çalışması yaparken sabah 8 evlik sitemizin ana ADSL giriş kablosunu kopardı. Derhal müşteri hizmetleri aradım var arıza kaydı oluşturdum. (Dsmart)
> 3 EKİM, Salı ;
Yani 9 gün önce yine sabah görevli geldi (Telekom), incelemesini yaptı ve makinalar kablonuzu koparmış dedi. Çözüm olarak ta, yolun asvalt ile kapandığı için tekrar açılamayacağını, direk dikileceğini ve kabloyu yukarıdan vereceklerini söyledi.
> 6 EKİM, Cuma ;
Hiç gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve yeni kayıt oluşturdum. Bir taraftan da içeriden soruşturuyoruz; yol çalışmalarının bitmesini bekliyorlarmış. (Oysaki sokakta çalışma bitmişti. Etrafta vardı ama direk dikilmesini engelleyecek hiç bir sorun yoktu. Her gün araba ile bu yoldan geçip işe gidiyoruz o kadar ev.)
Cuma akşamı komple yol çalışmaalrı bitti ve Hafta sonu gelirler artık diye ümit ettik.
> 8 EKİM, Pazar ;
Gelen giden olmadı.
> 9 EKİM, Pazartesi ;
Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, artık çalışmaların bittiğini, niye halan sorunun çözülmediği sordum, bu devirde bu hizmet vs vs kalayladım ve derhal çözüm beklediğimiz bildirdim. (Dsmart) Telekom onlara IP adresi alınamıyor diye komik bir neden yazdırmış bu arada!
> 11 EKIM Çarşamba ;
Gelen giden hala yok, tekrar aradım. Bu arada internet yok, boşluktayım, şu sıralar iş yüküm de az, evde hanıma yardım ediyorum; Bulaşıkları boşalt, kirlileri yükle. Çamaşırları topla, katla. Köfte neyin yap akşam için, turşulukları yıka doğra, zentinleri yıka çiz

))))) Ne zormuş ulan kadın olmak. Allahtan erkek doğmuşum.
> 12 EKİM, Perşembe;
Yani bugün arkadaşlar sabah gelip 2-3 saatte şu meşhur direği diktiler, ve diğer kutudan hattı çektiler.
Evet 2-3 saatlik iş için tam 10 gün bekledik.
Veeeeeeee mutlu son, diyemeyeceğim. Hala internetimiz yok.
Çünkü DİREK DİKEN EKİP İLE KABLOLARI BAĞLAYACAK EKİP FARKLI İMİŞ.
Yarın, yani 11 gün sonra ekip gelip de bağlantıyı yapar diye umuyoruz.... Buraya yazarım artık sonucu.
Verdiği müthiş hızlı ve kalite hizmet için TÜRK TELEKOM'u TEBRİK EDİYOR ve tüm site yani 8 aile olarak sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.