User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: TEBRİK ve TEŞEKKÜRLER TURK TELEKOM !!!!!

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation TEBRİK ve TEŞEKKÜRLER TURK TELEKOM !!!!!

> 2 EKİM, Pazartesi ;
    Yani 10 gün önce Belediye yol çalışması yaparken sabah 8 evlik sitemizin ana ADSL giriş kablosunu kopardı. Derhal müşteri hizmetleri aradım var arıza kaydı oluşturdum. (Dsmart)

> 3 EKİM, Salı ;
    Yani 9 gün önce yine sabah görevli geldi (Telekom), incelemesini yaptı ve makinalar kablonuzu koparmış dedi. Çözüm olarak ta, yolun asvalt ile kapandığı için tekrar açılamayacağını, direk dikileceğini ve kabloyu yukarıdan vereceklerini söyledi.

> 6 EKİM, Cuma ;
    Hiç gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve yeni kayıt oluşturdum. Bir taraftan da içeriden soruşturuyoruz; yol çalışmalarının bitmesini bekliyorlarmış. (Oysaki sokakta çalışma bitmişti. Etrafta vardı ama direk dikilmesini engelleyecek hiç bir sorun yoktu. Her gün araba ile bu yoldan geçip işe gidiyoruz o kadar ev.)
    Cuma akşamı komple yol çalışmaalrı bitti ve Hafta sonu gelirler artık diye ümit ettik.

> 8 EKİM, Pazar ;
    Gelen giden olmadı.

> 9 EKİM, Pazartesi ;
    Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, artık çalışmaların bittiğini, niye halan sorunun çözülmediği sordum, bu devirde bu hizmet vs vs kalayladım ve derhal çözüm beklediğimiz bildirdim. (Dsmart) Telekom onlara IP adresi alınamıyor diye komik bir neden yazdırmış bu arada!

> 11 EKIM Çarşamba ;
    Gelen giden hala yok, tekrar aradım. Bu arada internet yok, boşluktayım, şu sıralar iş yüküm de az, evde hanıma yardım ediyorum; Bulaşıkları boşalt, kirlileri yükle. Çamaşırları topla, katla. Köfte neyin yap akşam için, turşulukları yıka doğra, zentinleri yıka çiz ))))) Ne zormuş ulan kadın olmak. Allahtan erkek doğmuşum.

> 12 EKİM, Perşembe;
    Yani bugün arkadaşlar sabah gelip 2-3 saatte şu meşhur direği diktiler, ve diğer kutudan hattı çektiler. Evet 2-3 saatlik iş için tam 10 gün bekledik.

Veeeeeeee mutlu son, diyemeyeceğim. Hala internetimiz yok.

Çünkü DİREK DİKEN EKİP İLE KABLOLARI BAĞLAYACAK EKİP FARKLI İMİŞ.

Yarın, yani 11 gün sonra ekip gelip de bağlantıyı yapar diye umuyoruz.... Buraya yazarım artık sonucu.

Verdiği müthiş hızlı ve kalite hizmet için TÜRK TELEKOM'u TEBRİK EDİYOR ve tüm site yani 8 aile olarak sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    > 2 EKİM, Pazartesi ;
    Yani 10 gün önce Belediye yol çalışması yaparken sabah 8 evlik sitemizin ana ADSL giriş kablosunu kopardı. Derhal müşteri hizmetleri aradım var arıza kaydı oluşturdum. (Dsmart)

> 3 EKİM, Salı ;
    Yani 9 gün önce yine sabah görevli geldi (Telekom), incelemesini yaptı ve makinalar kablonuzu koparmış dedi. Çözüm olarak ta, yolun asvalt ile kapandığı için tekrar açılamayacağını, direk dikileceğini ve kabloyu yukarıdan vereceklerini söyledi.

> 6 EKİM, Cuma ;
    Hiç gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve yeni kayıt oluşturdum. Bir taraftan da içeriden soruşturuyoruz; yol çalışmalarının bitmesini bekliyorlarmış. (Oysaki sokakta çalışma bitmişti. Etrafta vardı ama direk dikilmesini engelleyecek hiç bir sorun yoktu. Her gün araba ile bu yoldan geçip işe gidiyoruz o kadar ev.)
    Cuma akşamı komple yol çalışmaalrı bitti ve Hafta sonu gelirler artık diye ümit ettik.

> 8 EKİM, Pazar ;
    Gelen giden olmadı.

> 9 EKİM, Pazartesi ;
    Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, artık çalışmaların bittiğini, niye halan sorunun çözülmediği sordum, bu devirde bu hizmet vs vs kalayladım ve derhal çözüm beklediğimiz bildirdim. (Dsmart) Telekom onlara IP adresi alınamıyor diye komik bir neden yazdırmış bu arada!

> 11 EKIM Çarşamba ;
    Gelen giden hala yok, tekrar aradım. Bu arada internet yok, boşluktayım, şu sıralar iş yüküm de az, evde hanıma yardım ediyorum; Bulaşıkları boşalt, kirlileri yükle. Çamaşırları topla, katla. Köfte neyin yap akşam için, turşulukları yıka doğra, zentinleri yıka çiz ))))) Ne zormuş ulan kadın olmak. Allahtan erkek doğmuşum.

> 12 EKİM, Perşembe;
    Yani bugün arkadaşlar sabah gelip 2-3 saatte şu meşhur direği diktiler, ve diğer kutudan hattı çektiler. Evet 2-3 saatlik iş için tam 10 gün bekledik.

Veeeeeeee mutlu son, diyemeyeceğim. Hala internetimiz yok.

Çünkü DİREK DİKEN EKİP İLE KABLOLARI BAĞLAYACAK EKİP FARKLI İMİŞ.

Yarın, yani 11 gün sonra ekip gelip de bağlantıyı yapar diye umuyoruz.... Buraya yazarım artık sonucu.

Verdiği müthiş hızlı ve kalite hizmet için TÜRK TELEKOM'u TEBRİK EDİYOR ve tüm site yani 8 aile olarak sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
    Fiber İnternet - Nerede? - TURKCELL SUPERONLINE

nerede sekmesine tıklıyorsunuz tüm dertlerinizden kurtuluyorsunuz, diyeceksiniz ki baba "ttnet taahhüt var ne olacak?" Süper online 2 sene taahhüt verecek olursanız, ttnetin taahhüt'ünü de karşılıyorlar.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telekom , devletin firması mı oluyor özel mi ? Peki kullanmadığınız netin parasını ödeyecek misiniz?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turktelekom malesef böyle bende yeni binaya taşındım santral vardi binada fiber ama alt yapiyi bağlamak 7-8 ay sürdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mayisin basinda yeni evime tasindim... araya birilerini sokarak anca eylulun basinda anca interneti baglatabildim... allah yardimciniz olsun...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun başını görünce aynı caddedemiyiz acaba dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ibb 1 ay önceden yol çalışmasını başlattı.
    Kazdı bıraktı. Telefon trafiği zorla bir kat asfalt attırdım. Tozdan kurtulmak için. 6 ekim cuma günü 1 kat asfalt döküldü . Suyumu ve telefon internet hattını kopardilar.
    En üst makamlara ulaşmama rağmen 3 gün önce su yapıldı . Ve internet telefon yok . 8 hattım var en önemli hat kopmamis sadece ona şükür ettik. Telfon internet hala yapilmadi. Çalışma yüzünden günlük zararım en az 500 tl nr yaoacagim bilmiyorum

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi valla sonunda direğin dikilmesini bile beklemiyordum şu şartlarda iyi ilerlemişsiniz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mayisin basinda yeni evime tasindim... araya birilerini sokarak anca eylulun basinda anca interneti baglatabildim... allah yardimciniz olsun...
    Devlet dairelerinde bu lanet adam bulma muhabbeti iş yapılamaz hale getirdi. Şimdi anlamadığım özel sektörde aynı ilginç durumun içinde. Benim bildiğim özel sektör müşteriyi bulduğunda yakasına yapışır

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu başlığını görünce ülkede güzel şeyler oluyor galiba dedim ama sonuç yine aynıymış
    komançero garage

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu başlığını görünce ülkede güzel şeyler oluyor galiba dedim ama sonuç yine aynıymış
    +1 ayni sekilde dusundum

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı gördüm dedim ki la noliy.

Şimdi normal tamam.

Gideyim.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Süperonline varsa direk geçin uğraşmayın ttnetle
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 gün için canınızı sıkmayın 2 ay önce evlendim yeni evime taşındım gittim internet başvurusuna dediler fiber alt yapı yok, e o zaman normal hat çekelim dedim artık normal çekilmiyor yeni hatlar fiber olmak zorunda dediler Tamam dedim çekin o zaman başvuru aldılar, e dedim ne zaman gelir adam bana dedi ki şubat gibi alt yapı hazır olur gel bide beni düşün

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 günde böyle bi problemin çözülmesi güzel bir süre bence yeni 0 taşındığım daireye internet bağlatmak istedim türk telekom adsl için ödenek çıkartamadığından 2019 a kadar sürebilir ödenek çıkması dediler baskı üzerine baskı 5-6 ay gibi bir süre içerisin de internetimize kavuştuk ama tam sevindik derken alt yapı 8mb destekliyor ve yükleme hızım 0.50 mb lerde dolaşıyor çıldırıyorum her yükleme yaptığımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süperonline varsa direk geçin uğraşmayın ttnetle
    Sorun alt yapı alt yapı da telekom un

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kat asfalt atilsaydi yolu kazdirma izni almayacaktim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene evimin olduğu caddeye Superonline fiber hattı geldi ama 1 senelik daha Vodafone Netten tahatütüm var. Bunu bozup Superonlineye geçsem o zararı karşılarlar mı acaba ?

yusufcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay once evde ki net hattini TTNET ten uzerime devir yaptirdim. Bi kere odemem gereken devir ucretini 3 ay boyunca faturama yansitmislar Sonunda farkedip sikayet ettimde oyle duzelttiler en son faturayi. Telekom her seyiyle berbat bir firma.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler