yawas yawas ufak tefek dokunuslar yapıyoruz sızın de fıkrınızı almak ıstedım sızce nasıl hondada yenıyım bırazcık ufak dokunuslar yaptım kusura bakmayın resım yuklemyı bılmıyorum sımdılık lınktekı resmı koyabılıyorum
yawas yawas ufak tefek dokunuslar yapıyoruz sızın de fıkrınızı almak ıstedım sızce nasıl hondada yenıyım bırazcık ufak dokunuslar yaptım kusura bakmayın resım yuklemyı bılmıyorum sımdılık lınktekı resmı koyabılıyorum
Gerçekten çok zevkli yapılmış araç. Farları, tamponları, jantı heryeri çok güzel maşallah. Hiç bir yerine dokunma bence, çok cici araban var.
![]()
harika olmuş gerçekten basıklığı dahil herşeyiyle muhteşem...
resımlerı ekleyen arkadasa coookk tesekkur ederım butun yorumlarınız ıcın tesekkurler fıyata gelınce ıhtıyacım yok herkes bı rakam yazıyo gecen hafta bıraz daha dusuktu fıyat 1 teklık asagısını werdıler gecen hafta wermeye kıyamadım o yuzden bu fıyatı yazdım tum yorumllar ıcın tesekkurler
arac super hıc bozma![]()
Gördügüm en güzel 1.4
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Araba cok güzel 10 numara. Fiata yorum yapmayalım hiç vtec var o parayaKazasız belasız kardeş. Fiat konusu şakadır kişisel tercih mal senin istediğini dersin.
1.6tdi.
Ecutech.
Kazasız belasız cok gusel duruyo
cok guzel masallah......
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
60mm duz boru otto son susturucu
aem ıntake