Maşallah Leon u Leon yapan kasa. Kazasız belasız
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
mk3 Leon yerine bu kasa mk2 leon bana nedense her zaman daha ilgi çekici gelmiştir. Bu araç da Maşallah tam kıvamında, nazar değmesin.
Yıllar geçsede eskimeyen asalet maşallah![]()
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Hey masallah Allah kaza bela vermesin. Bu makyajli cupra on tampon makyajsiza gore daha havada duruyor. Yanliz sizinkinde baya yere yakin durmus. Nasil o hale geldi merak ettim.
egzoz biraz abartı geldi onun dışında gerçekten çok şık eskimeyen bir model maşallah
Masallah tamponun en altı kırmızı kalsa daha güzel oluyor bence birde panjurun kenarını neden paintten siyah boyadınız?
kırmızı FR bi-xenon,deri koltuk olanları vardı hafif kahvemsi ve sunrooflusunu aylarca aradım, bulamadımbeyaz almıştım yol tutuşu ve yakıtı mükemmel bir arabaydı. maşallah kazasız,belasız
Maşallah araca çok güzel. Focus'u sattıktan sonra bende mk2 fr düşünüyorum ciddi ciddi çok beğendiğim bir araba. Ama temiz ve donanımlıların fiyatı mk3 lere çok yakın orası biraz sıkıntı işte![]()
'14 Seat Leon TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)