Araç 2CR yazılımlı ,3. Vites 1250 dd da 30 km hızla düz yolda çok rahat gidiyor,1500 dd ya çıkınca 35 km hızla gidiyor
Araç 2CR yazılımlı ,3. Vites 1250 dd da 30 km hızla düz yolda çok rahat gidiyor,1500 dd ya çıkınca 35 km hızla gidiyor
Bunu 65hplik clioda yapar 650hplik dizelde ben anlamadim videonun amacini![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Tabiki birçok dizel 1200 dd da aracı götürür ama burada anlatmak istediğim ve videonun açıklamasınada yazdığım gibi 1600 kg lık aracı 3.vitesin altına düşürmeden 1200 dd ye kadar düşüp çeke bilmesi ve bunu vuruntu yapmadan yapabilmesi ,yazılım öncesinde 1500 dd nin altına düştüğünde vites küçültüyordu araç ama yazılımla tork alt devirlere kadar indi.
benim 1.1 crdi picantoda sıfırdan debriyajı bırakarak hiç gaza basmadan 3. vitese kadar sadece debriyaja basıp vites büyüterek bu hıza çıkabiliyordum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yok artik! 2cr in numarasini alabilir miyim?
Elinde uygun fiyatli insigniasi olan varsa bi pm atsin. Es dostta aracida olur. Voltex kanat ve air olanlar oncelikli
sımdı sosyal mesajcı gıbı gorunmek ıstemıyorum ama az bi debriyaja basın da motor sogusun arkadas ya.
vıdeoyu ceken kısı ıcın onemlı gelmıs paylasmıs. profıl bılgılerındekı yaş bolumu bırbırımıze daha uygun hıtap edelım dıye var.
38 yas yazıyor orda, 22 yasındakı adam geyığe sarmaya çalısıyor. eleştirinin bile bir uslubu olur.
Bazı arkadaşlar (kardeş desem ayıp olacak) olayı dalga konusu yapabilir sıkıntı yol ,sadece bilmeleri gereken şey bu araç alt devire düştüğünde direkt vites küçültüyordu 3. Viteste asla o şekilde gitmiyordu ,yazılımı yapan şahıs bana göre güzel bir iş çıkarmış ve alt devirlerinde aracın vites küçültmesine ihtiyaç duymayacağı şekilde doldurmuş ,ha belki o yaşça küçük olan arkadaşlar otomobil konusunda benden daha tecrübelidirler ama tavır ve davranış konusunda daha çok toylar.
Kabahat sende Ulaş kardeşim semtimizin aracı yorumlar ona göre olsun araç bizdedir yazmayı unutmuşsun.
Beğenmiş çekmişssin aracını da güle güle kullan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)