Arkadaşlar selam
4. Aracımın konusu ile devam ediyoruz![]()
Önceki araçlarımı hatırlayanlarınız vardır , en unutulmazı benim içinde Modus'umdu hala çok özleniyorEn son yolumuza 2011 Megane ile devam ediyorduki talihsiz bir memleket dönüşü 3 takla ile aramızdan ayrılmak zorunda kaldı ( Az daha benide kendisiyle götürüyordu
) Zaten satma kararı almıstım , pekte bişey yaptım sayılmaz ama bu sekılde gitmese iyiydi
![]()
Rahmetlı megane 'ım
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Before After King
[IMG][/IMG]
Megane 'dan sonra Golf 7 öncelikli planım vardı , ama megane defteri böylede kapansın istemedim
Kazadan sonra 2 gun daha araba kullanamam modları , 3. gün aklımda o soru Şimdi Ne Alıcam ?
Allah işte aglatınca ağlatıyor , güldürünce güldürüyor ; tanıdık bır abım '' Uğur arkadasımda coupe megane var onu sana alalım araba yanayi '' demesiyle seruven başladı . Nerde arabada , Sakarya'da .
Abi bana bugun resımlerını at dedım tabı 1.5 ımpressor falan beklıyorum kı aksam ustu mesajlar geldı acar acmaz 1.6 gtline hemde benım dahıl renault sevdalısı olarak hiç görmediğim Bordo ; Tamam kesın bu dedim
aracım 2012 , 2013 7. ay bayi cıkıslı
1.6 dCi manuel gt line , ılk sahibi 43 yaslarında 3 cocuk babası bır abıden aldım , uzun yola gıtmek ıcın kullanmıs cogu omrunu garajda yatırarak geçirmiş bundan iyisi şamda kayısı modunda![]()
bastım gittim sakaryaya ve ilk görülş
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
1 hafta sonra aracı alabildim
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Aldıgım abi sagolsun , araca cok iyi bakmış ; 2 ay önce ceramıc pro da detaylısı yapılmıstı en azıdnan detaylısından bır sure kurtulmus oldum
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yapılacak olarak liste uzun , uzun sure bınmeyı planlıyorum , ilk olarak eskı megane ımdan kalan yaylar flanslar vs takılıcak dış olarak imkan dahılınde bırebır RS yapma dusuncesındeyım tabı motor olarakda ıcındekı cevherı elden geldıgınde cıkarıcaz![]()
zaman ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkürler , Maşallahı eksik etmeyelim![]()