kuzenimde rover 220 turbo var .. araç kasa olarak çok temiz ..motorda fena değil fakat parçalarını bulabilirmiyiz ..ve araç hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim..
kuzenimde rover 220 turbo var .. araç kasa olarak çok temiz ..motorda fena değil fakat parçalarını bulabilirmiyiz ..ve araç hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim..
Sfi...
İlk önce sunları söyliim sana
Ara. sahibinde çelik gibi sinirler ve sanayide iştan cokc ok iyi anlayan bi tamirci bulmasını tavsiye ediyorum.
Parçalarının bi kısmı hondalar ile aynı.Gümrüklerde komple sıfır motorlarını bulma şansın var.Fakat biraz sorunlu bir araç.Araç sahiplerinden duyduklarım
www.egeturbo.com
Turbo asker
ilk çıkıtığında 200sxlerle cok karşılaştırılan bir araçtı, ancak zaman içinde ,özellikle elektrik ve elektroniğinde cok sıkıntılar yaşadı..
zamanında 260 a çıkmanın en ucuz yolu deniliyordu..
enjektör-turbo-radyatör-cooler gibi ekipmanlar zaten farklı markalaralınablir ama motor parcalarını orjinal alırsınız ki parca bulmak zor, eBay li günler başladı sizin içinde sanırım-hayırlı olsun
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
Maslak sanayide Erhan usta var. Iskender egzostun hemen yanında, 220T için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilir, yaptırabilir ve uygun fiyatlara getirtebilirsiniz diye düşünüyorum. Bostancıda kartalda falan bi hararet müşürü bile bulamadık, oraya gittiğimizde hortumlara kadar her eksiğimizi giderip döndük. İşi bildikten sonra parça sıkıntısı çekmezsiniz. Durduk yere de bozulan bi araba değil. Ayrıca gidişi o paralara mal edilecek diğer hiç bir araba gibi değil. Bu arabaya bindikten sonra, vti, typer, s2000, gti v.b. arabaları unutuyorsunuz![]()
illa honda severliğinizi göstericeksiniz dimi
Ben kendi adıma konuşuyorum, bu bahsettiğim arabaların hepsinden iyi gidiyor. Belki konfor ve yakıt olarak iyi değil ama yürürünü biliyoruz ve konuşulanların %95 i de araçların gidişiyle ilgili değil mi ?
yakın bi arkadaşımda vardı çok güzel yürüyodu aks kırmıştık 2-3 kere dikiş tutmamıştı parçasınıda bulamamıştık. sonuç olarak güzel yürüyolar![]()
merhaba arkadaşlar... Bende bi ara uzun uzadıya düşündüm hatta ilanlardan zeytinburnunda oturan bi 220 T ye kafayı iyi takmıştım fiyat olarak da çook cazip bi fiyattı.. Ama eksisi artısı nedir bilmediğimiz için yanaşamamıştık.
üretimi sonlanmış her marka model araç gibi hırpalanmışı yorulmuşu sıkıntılı olacaktır.Anormal durumlar dısında 6-7 ayda bir debriyaj değiştirirsiniz,parça konusunda da bu araca sahipseniz muhakkak rovercı kankalarınız olacaktır olmalıdır.Florya rov-ser çıkma sıfır her parçada sınırsız hizmet sunuyor ebay'a fln gerek kalmadan.
Kusura bakmayın, uzun zamandır başka arkadaşımın kullanıcısı ile takip ediyordum. Üyeliğim aktif olunca da alışkanlıktan böyle bir mesaj göndermek aklıma gelmedi. Adım Batu, 28 yaşımdayım. Istanbul Küçükyalıda oturuyorum, 95 model rover 220 turbo sahibiyim. Denemelerimize göre konuşuyorum, herhangi bir iddiada bulunmadım.
Merhaba Batu... Aracın Kronik sorunları varmı?? Fazlaca problem çıkartıyormu sana...
Takip ediyorum fiyatları da bayağı cazip bu araçların..
batu hosgeldin,aracinda herhangi mod varmi' kac binde aracin genel durumu nasil deneme yapabildinmi bahsettigin araclarla, 220turbolari mrk etmisimdir her zmn..
[QUOTE= Bu arabaya bindikten sonra, vti, typer, s2000, gti v.b. arabaları unutuyorsunuz[/QUOTE]
yavaş kardeş bizde bindikte hepsine roverdan bahsedioruz abartmayın![]()
roverdan değil 220 turbodan bahsediyoruz
Valla açıkçası en büyük çıkarttığı sorun hararet, hararetten dolayı başıma sürekli iş geldi bu sıra. Hararet müşürü yandı, değiştirmedim görmeden gezdim, 7 kere hortum patlattı, en son müşürü taktım, dün fan motorunun biri bozuldu ve yine hararet yapmak üzereyken farkedip motoru değiştirdik. Yola çıktım yine hararet yaptı, bu sefer de su kapağı kaçırıyormuş onu değiştirdim şimdi bi sorun yok. Kronik bi sorununu da görmedim, bu hararet olayını saymazsakAynısından bi arkadaşımda var onda hiç bi sıkıntı yok.
Benim arabamda yeni sandık motor var daha 11.000 KM'de, turbosu da 0.5 barda ama diğeri gibi gitmiyor. Sanırım motoru yapan usta becerememiş ve kompresyonu da çok iyi değil.
Sağlam yürüyen bi 220T'nin 2 bin devirden sonra km ibresinin devir saatinden hızlı yükseldiğini görebilirsiniz. Hem de 5. vitese kadar. ben 4. vites 240 ı gördüm
Bu paralara alınabilecek en hızlı araba diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)