Arkadaşlar ev için kullanılacak fiyat/performans anlamında tatmin edecek hangi markayı önerirsiniz ? En çok delonghi tavsiye ediliyor herhalde ?
Arkadaşlar ev için kullanılacak fiyat/performans anlamında tatmin edecek hangi markayı önerirsiniz ? En çok delonghi tavsiye ediliyor herhalde ?
imzasız..
Araştırmalarım ve tavsiyeler sonucu şunu aldım
Braun Kf560 Cafehouse Pure Aroma Plus Filtre Kahve Makinası Sznryn GittiGidiyor'da 282854749
Valla ben memnunum kardeşim. Kahve hastası bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Tabi biraz bütçeye de bağlı![]()
ben de onu araştırdım kullanan herkes memnun. Aynı paraya delonghi'nin de var herkes onu kullanıyormuş güya ama çok pişman olanını okudum.
http://www.hepsiburada.com/delonghi-...i-p-MTDELICM2B
imzasız..
Eğer bütceniz 500 tl civarıysa ve gerçekten kaliteli taze filtre kahve içmek istiyorsanız homend 5002 tavsiye ederim kahve öğütücülü olduğu için çok iyi.İnternet üzerinden 500 tl civarına bulabilirsiniz
Ben gectigimiz ay tefal subito mug aldım. Ister tek bardaklik ister 3-4 bardaklik yapabiliyorsun. Tek bardaklik yaparsan direk bardagina yapiyor. En guzel yanlarindan biri de kagit filtre kullanimina son veriyor.
Bana da kaliteli tek bardaklık, el ile yapılan, pompa gibi bardak lazım.
French press diyorlar galiba.
Ne önerirsiniz?
Okumadan imzalamam.....
Bilmediğimden soruyorum arkadaşlar, evimde filtre kahve yapmak için bu makineden almak zorunda mıyım? Bazı mekanlarda böyle demlik gibi bir şeyde getiriyorlar filtre kahveyi. Onlardan alsam yeterli oluyor mu
150-200 liralık makinaların çoğunda " fazla ısıtmıyor " diyenler olmuş. Hakikaten öyle mi acaba?
Yoksa gariban işi kettle ile nescafe 2+1 devam edeceğim ben de![]()
Yeterli olur. French Press diye geçer onlar. Youtube da videolardan bakabilirsin nasıl demlendiğine vs.
Zaten filtre kahve öyle çay gibi nescafe gibi çok sıcak içilmiyor. Ben çok memnunum aldığım makineden. Hazne ısıtıcısı da mevcut. Yeteri kadar ısıtıyor yani.
Ben Mokka pot tavsiye ederim , yanina da iyi bir kahve cekme aleti . http://www.hepsiburada.com/moka-pot-...xoCSF0QAvD_BwE
Cekilmis kahve hava alirsa 5-6 dakika da bile bayatlayabiliyor , mokka pot ile yapacaginiz bardak sayisi kadar kahveyi cekip espresso yapabilir bununla espresso bazli tum kahveleri evde yapabilirsiniz . 3. dalga kahvecilerden dilediginiz miktarda cekirdek kahve alip denemeler yapip kendinize en uygun kahveyi bulmanizda bu sayede kolay olur .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Ben Mokka pot tavsiye ederim , yanina da iyi bir kahve cekme aleti . http://www.hepsiburada.com/moka-pot-...xoCSF0QAvD_BwE
Cekilmis kahve hava alirsa 5-6 dakika da bile bayatlayabiliyor , mokka pot ile yapacaginiz bardak sayisi kadar kahveyi cekip espresso yapabilir bununla espresso bazli tum kahveleri evde yapabilirsiniz . 3. dalga kahvecilerden dilediginiz miktarda cekirdek kahve alip denemeler yapip kendinize en uygun kahveyi bulmanizda bu sayede kolay olur .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)