Afiyet olsun herkese,bugünde zamla doyduk.
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
20 milyondan fazla kayıtlı taşıt var bu ülkede. Yarım milyar para yapıyor getirisi bu zamla birlikte. (Eski parayla 500 trilyon.)
Erken muayene yapılıyor. Bu arada her sene geliyor zam ama bir muayene içinde 200 tl de çok yani 100 tl olsa neyse
Aracına Eksoz muayanesini yapmayanların peşine düşeceklermiş.. Emniyetten liste alınacakmış
Şimdi benim 2. Aracım var ve uzun süredir kullanmıyorum muayene de yok haliyle ama söylediğim gibi trafiğe çıkartmıyorum ...
Farz edin benim bu aracı toparlayacak param yok ne olacak?
Mtv'sini Trafik sigortasını eksiksiz yatırıyoruz zaten ama bu uygulamalar artık cidden bezdirdi
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Sistem güzel bence ülkedeki en iyi sektör TÜV dükkanı açmak akarı yok kokarı yok.
trafiğe kayıtlı toplam 20 milyon 252 bin 146 taşıtın yüzde 53,1'ini otomobil, yüzde 16,3'ünü kamyonet, yüzde 14,6'sını motosiklet, yüzde 8,5'ini traktör, yüzde 4'ünü kamyon, yüzde 2,2'sini minibüs, yüzde 1,1'ini otobüs, yüzde 0,2'sini ise özel amaçlı taşıtlar oluşturuyormuş 2016 sonu itibari ile hesabını siz yapın dönen parayı onun üstünden ödenen kurumları kdv yi otu boku.
kafalar güzelherkes bu kafaya geçerse sorun kalmaz bence
en beğendiğim de şu
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)