110 hp 260 Nm Dizel.
Yerler ıslak araçta 2 kişi var..Biraz fazla sardık..
10 sn falan tutmuş..ama kuru yerler ve tek başıma 9'u rahat görüyorum.
http://videos.streetfire.net/video/C...4-9a9b00e5d01a
110 hp 260 Nm Dizel.
Yerler ıslak araçta 2 kişi var..Biraz fazla sardık..
10 sn falan tutmuş..ama kuru yerler ve tek başıma 9'u rahat görüyorum.
http://videos.streetfire.net/video/C...4-9a9b00e5d01a
2-3 kere kronometre ile ölçtüm..Tabiki kesin sonucu vermez..Bir g-tech le ölçmek lazım..
ama her denediğimizde tam 9 larda görüyorum...
Zır stock 9 saniye görebilmesini de vites atış ve torka bağlıyorum..Dizel bi aracı kaldırmak zor değil..Devir aralığı çok belli..ve kesici gibi vakit kaybımda olmuyor..![]()
c4ler iyi gidiyor gerçektende fakat,
fab. verisi 11.2 olan araç zır stock 9 sn'de çıkamaz kesinlikle ....
demek yazılım felan olsa 7 -8 sn direkt gti'larla yarış ....
Baskı balata ne alemde? Bu arada 9 sn. çok iddialı bir değer![]()
ben focusla dısel 9.8 fılan goruodum.. tabı havalar soudu ve ıyı pılotajla 9.5 olur daha ınmez sanmam senınkı baya ıyımsı maşallahson hızda alırım ama 220 yaptı hafıf egımde
![]()
yanlış anlama ama bu ölçümler yanlış olduğu için insanı yanıltır fabrika verisi 8.7 olan stock bi 106 yla kalkarsan farkı anlarsın![]()
İşte anlatmak istediğim de o..Fabrika verisi 8.7. Ama 106 gti 8.7'den biraz daha aşağı çekebilir..Bunu anlatmaya çalışıyorum
Yanlış anlamamHani 1-2 arkadaşta inanmadı ama şunu belirtmekte fayda var
Videoda yerler ıslak ve araçta 2 kişiyiz..Nasıl sardığı da zaten göstergede belli oluyordur..
Bu şartlar altında videodaki gibi 10 sn yaptıysam kuru yerdede 9'u yaptım demek istedimKuru bir zamanda bir video daha çekerim
Maksat paylaşım olsun
Kimseye yalan söyleme ihtiyacım yok ki
İnanmayan arkadaşlara da saygı duyuyorum..Bende bi dizelin 9 sn yapacağını düşünmezdim
![]()
zemın ıslak lastik sardığı için ıbre daha fazla gösterıyo olabilir.. kuru bı zemınde lastık tutunduğunda fark daha fazla olacaktır.. bence..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)