Numaramı değiştiricem. Özel numara devredicem birinden borç hariç bi sıkıntı çıkar mı? Bunun bir dolandırıcılığı falan var mı? Ya da dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
Numaramı değiştiricem. Özel numara devredicem birinden borç hariç bi sıkıntı çıkar mı? Bunun bir dolandırıcılığı falan var mı? Ya da dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Özel numara içinde mi aynı sistem vardır bilemiyorum ama normalde bir numarayı başka birinin üstüne verirken öncelikle kodu olduğu operatör üzerinde olması gerekiyor borç falan varsa zaten devir işlemi gerçekleşmiyor
Samara 2109
Yok hic bir islem, bir bayiye gidip imza karsiligi numarayi tasiniyorsunuz arac deviri gibi ayni ama burada bir ama var bu numara ile bylocka kayit olunmussa, suc orgutu vb. teknik takibe takilmis ise, derdinizi meraminizi anlatana kadar akla karayi secersiniz. Devir icin verilecek para yerine, kullanilmamis yeni seri ozel numara alirdim ben olsam.
önceki sahibi anne baba kardeş felan değil ise, ben almazdım.
Numaranın nerelerde kullanıldığını bilemezsiniz. Başınıza iş almayın.
İnsan kimin ne olduğunu kestiremiyor bu devirde, bence hiç bulaşmayın. Fetöcu falan çıkarsa al başına belayı.
size şöyle söyleyim,
Adamın suçu günahı yoktur bide emlakçıymış,
biri ev tutarken defalarca konuşmuştur. O konuştuğu kişiden dolayı numarası takibe takılmıştır felan gibi.
Yani şuanki ortamda böyle bize basit gibi gözüken şeyler başınıza iş açmasın. Olmaz demeyin son iki senede neler oldu görüyoruz.
ben havuzdan turkcell numara aldım 532'li 3 sene önce iyi bi numaraydı. 1 seneden fazla havuzda boş tutmuşlar, benden önce kullanan adamın 214 TL kadar borcu gözüküyor ben ödeme yapmak için girdiğimde, ayda 1-2 defa yasal takiptesiniz, icra başladı başlayacak diye mesaj geliyor falan. aradım dedim bu borç benim değil silin borcu, silemeyeceklerini, mesajları dikkate almamamı söylediler, borç tarihi ve benim aldığım tarih belli olduğu için yasal bir sıkıntı oluşturmaz
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)