User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
99 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Erdem durmuş dolandırıcı!!!

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Erdem durmuş dolandırıcı!!!

Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı kısaca buraya da yazmak istedim. Bugün herkesin bildiği bir alım satım sitesinde e36 aracıma parça ararken tesadüfen bir ilan ile karşılaştım ilan m double direksiyon du fiyatı piyasa fiyatının çok çok altındaydı. Bir üçkağat olabileceğini düşündüm aradım ve ilan sahibi ile konuştum. İlan sahibi kanı bozuk yavşak 150 lira için kendi ağzı ile piyasada çok dolandırıcının olduğunu dile getirdi ve bu dolandırıları ***** çocuğu olarak sıfatlandırdı. Bende bu sözünden sonra üçkağat olduğunu bile bile rakamında yüksek olmayışı ile riske girdim ve hesabına parayı gönderdim. Sonrasında bir süre daha konuştuk ve kargoya gitmeden konuşma kesildi ilanlar yayından kalktı. Ben giden 150 lira ya değilde insanların 150 lira için annelerine ***** sıfatı yakıştırmalarına şaşırdığım ve bu adam görünümlü madamların ifşası için buraya yazdım. Genelde bmw ve megane parçaları satıyor ve sitedeki ismi yavuz selim istanbul bayrampaşa olarak adres verilmiş.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

calamityeas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başkan adamın cep telefonunu facebook ta arat genellikle böyle adamlar o siteyede o tel ile kayıt olup gizlemiyorlar, bütün gruplarda ifşa edersin adamı .

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanın içine dolandirilacagi hissi doğuyor ama yine o parayi gönderiyor .

Geçmiş olsun insallah yiyemez

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varsa ilan linki facebook instagramda koy abi de yarın öbürgün başka kişileride yakmasın o*** çocuğu
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırıcılara ......... çoçuğudur dedi ve kendi de dolandırıcı çıktı haa....
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun öncelikle. Ben herşeyi geçtim adam 150 lira için annesine ****** demiş ya demekki bin lira versen neler yapacak
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam belki cidden o...... çocuğu bide böyle düşünün

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 150 liraya davul direksiyon olmayacağını bile bile gönderdiysen yapacak bişey yok, kaderine razı olmak lazım.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Meblağ az da olsa çok da olsa keşke güvenli e-ticareti kullansaydınız. Şimdi hiç birimiz küfür etmiyor olurduk o çocuğuna.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varya neleri var bu piyasada. Rabbim hepsinden çıkartıyor ama gözünüz arkada kalmasın, Allah'ın adaleti er ya da geç tecelli ediyor. Sen helal kazandın, bırak haramı yiyen o oldu. Geçmiş olsun.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun böyle şerefsizler yüzünden kimseye güvenemiyoruz, internetten bişey alırken ya aracı bulmaya çalışıyorum elden almak için ya da önce alacağım şeyi alıyorum sonra parayı gönderiyorum bi türlü güvenemiyorum öteki türlü alcağım varsa da almıyorum malesef

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bile bile lades olmuş biraz, geçmiş olsun.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz annelerimizi yere göge sıgdıramıyoruz,Baska bırısı ANNE ısmını soylerken bıle hassasız,adamlar annelerını alet edıyor ya !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun
    Alıntı calamityeas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan adamın cep telefonunu facebook ta arat genellikle böyle adamlar o siteyede o tel ile kayıt olup gizlemiyorlar, bütün gruplarda ifşa edersin adamı .
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanın içine dolandirilacagi hissi doğuyor ama yine o parayi gönderiyor .

Geçmiş olsun insallah yiyemez
    Alıntı SK10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varsa ilan linki facebook instagramda koy abi de yarın öbürgün başka kişileride yakmasın o*** çocuğu
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolandırıcılara ......... çoçuğudur dedi ve kendi de dolandırıcı çıktı haa....
    Alıntı Drive Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öncelikle. Ben herşeyi geçtim adam 150 lira için annesine ****** demiş ya demekki bin lira versen neler yapacak
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam belki cidden o...... çocuğu bide böyle düşünün
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 150 liraya davul direksiyon olmayacağını bile bile gönderdiysen yapacak bişey yok, kaderine razı olmak lazım.
    Alıntı bozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Meblağ az da olsa çok da olsa keşke güvenli e-ticareti kullansaydınız. Şimdi hiç birimiz küfür etmiyor olurduk o çocuğuna.
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Varya neleri var bu piyasada. Rabbim hepsinden çıkartıyor ama gözünüz arkada kalmasın, Allah'ın adaleti er ya da geç tecelli ediyor. Sen helal kazandın, bırak haramı yiyen o oldu. Geçmiş olsun.
    Alıntı AhmetKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun böyle şerefsizler yüzünden kimseye güvenemiyoruz, internetten bişey alırken ya aracı bulmaya çalışıyorum elden almak için ya da önce alacağım şeyi alıyorum sonra parayı gönderiyorum bi türlü güvenemiyorum öteki türlü alcağım varsa da almıyorum malesef
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bile bile lades olmuş biraz, geçmiş olsun.
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz annelerimizi yere göge sıgdıramıyoruz,Baska bırısı ANNE ısmını soylerken bıle hassasız,adamlar annelerını alet edıyor ya !!
    Facebook ve diğer sosyal medya programlarını kullanmıyorum o yüzden sadece buraya yazabildim. Bile bile lades oldu evet ama geçmişte aynı durumla yine karşılaşmıştım bu kadar uygun olmaz kesin birşey vardır dediğim her ürün elime ulaşmıştı ki hiçbiri bu denli ağar konuşmamıştı. Demekki bu bir taktik Allah ıslah etsin bu gibi şerefsizleri doğuran annelere yazık. Emniyetten arkadaşlar da var mebla küçük ama sırf tav olduğumdan uğraşıcam.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanımadığın bir adamın hesabına kendi ağzından dolandırıcı olduğunu bile bile para yatırıyorsun sonra da dolandırıldım diye konu açıyorsun.

Bu kadar mesaj yazılmış bir kişi de buna dikkat etmemiş mi ? İlginç. Üzülmedim hocam 150 TL ile kimse abad olmaz ama bence senin için iyi bir ders olur.

500 lük malı (fiyatı atıyorum) 150 ye alıp kar edeceğim sanmak zaten mantıksız. Risk = getiri / kayıp.

Sen zaten riske girdim demişsin ve kaybetmişsin. O yüzden konu bence gereksiz olmuş. Diğer taraftan adam zaten dolandırıcı anasına da sövdürür babasına da sövdürür.

Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı kısaca buraya da yazmak istedim. Bugün herkesin bildiği bir alım satım sitesinde e36 aracıma parça ararken tesadüfen bir ilan ile karşılaştım ilan m double direksiyon du fiyatı piyasa fiyatının çok çok altındaydı. Bir üçkağat olabileceğini düşündüm aradım ve ilan sahibi ile konuştum. İlan sahibi kanı bozuk yavşak 150 lira için kendi ağzı ile piyasada çok dolandırıcının olduğunu dile getirdi ve bu dolandırıları ***** çocuğu olarak sıfatlandırdı. Bende bu sözünden sonra üçkağat olduğunu bile bile rakamında yüksek olmayışı ile riske girdim ve hesabına parayı gönderdim. Sonrasında bir süre daha konuştuk ve kargoya gitmeden konuşma kesildi ilanlar yayından kalktı. Ben giden 150 lira ya değilde insanların 150 lira için annelerine ***** sıfatı yakıştırmalarına şaşırdığım ve bu adam görünümlü madamların ifşası için buraya yazdım. Genelde bmw ve megane parçaları satıyor ve sitedeki ismi yavuz selim istanbul bayrampaşa olarak adres verilmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanımadığın bir adamın hesabına kendi ağzından dolandırıcı olduğunu bile bile para yatırıyorsun sonra da dolandırıldım diye konu açıyorsun.

Bu kadar mesaj yazılmış bir kişi de buna dikkat etmemiş mi ? İlginç. Üzülmedim hocam 150 TL ile kimse abad olmaz ama bence senin için iyi bir ders olur.

500 lük malı (fiyatı atıyorum) 150 ye alıp kar edeceğim sanmak zaten mantıksız. Risk = getiri / kayıp.

Sen zaten riske girdim demişsin ve kaybetmişsin. O yüzden konu bence gereksiz olmuş. Diğer taraftan adam zaten dolandırıcı anasına da sövdürür babasına da sövdürür.
    Hangi mantıkla konunun gereksiz olduğunu savunuyorsunuz? Ben riske girdim evet küçük bir ihtimal olduğunu da biliyordum heba edicek 150 liram da vardı gönderdim . Göndermeden önce adamın adını soyadını google a yazdım olumsuz hiçbir şey çıkmadı. Bu konu ben göndermeden önce açılsaydı görüp göndermezdim 150 liram cebimde kalırdı. Ayrıca sadece ben değil onlarca kişi vardır bu adama pra gönderen. Sizce bu adam bu işi bir daha yapmayı denemez mi?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    davul direksiyon, recaro koltuk, spor koltuk, 18 tuşlu obc, hella far, mor stop, M tampon, M çıtalar vs vs liste uyar gider... bu malların fiyatları bellidir, uyanıklık edip de bedava almaya çalışırsanız böyle dolandırılırsınız kusura bakmayın, adam neden davul direksiyon yazıyor da zurna yazmıyor? biliyor çünkü nasıl avlanılacağını...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun bile bile lades spec yapmısın.***** sıte alısverıslerınde GET kullanın hem garanti hem kargo hesaplı artık.
    TeKS@S

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler