Bmw M5 ile Toplam 8 Saat Drift yaparak rekor kırıldı..İzlemekten keyif aldığım videoyu buyurun sizde izleyin
Behind the scenes: Watch how BMW attempted TWO GUINNESS WORLD RECORDS™ titles in the ALL-NEW BMW M5 - YouTube
Bmw M5 ile Toplam 8 Saat Drift yaparak rekor kırıldı..İzlemekten keyif aldığım videoyu buyurun sizde izleyin
Behind the scenes: Watch how BMW attempted TWO GUINNESS WORLD RECORDS™ titles in the ALL-NEW BMW M5 - YouTube
Yakıt ikmalleri fenabiz olsak hortumu içeri atar abi tak tak deriz
![]()
Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.
göbeğin ortasına bir direk, esnek bir hortum ile araca sabit bağlansaydı daha kolay olmaz mıydı diye soruyor insan kendi kendine. Çok daha kolay çözümleri varken, muhtemelen şov amaçlı düşünmüşlerdir.
tıkladıklarını saymazsak iyi deneme
group b ___
Videoda açıklamışlar zaten, bizden önceki rekorun sahibi gibi (mersoydu diye hatırlıyorum) biz de büyük tank koyabilirdik arabaya yakıt ikmali gerekmezdi, ama bu çok sıkıcı kim izlemek isterdi ki dedi ve gayet haklı, yakıt ikmali olayı olmasa kim açıp izlerdi videoyu 8 saat göbekte yanlayan bir araba sonuç olarak neyini merak edeyim![]()
Bir aracın 8 saat sürekli devirli çalışması bana mı uber geldi yoksa normal bir şey mi?
8 saat aralıksız drift yapması gereksiz bir ispat olmuş ama yakıt takviyesi hoşuma gitti
Ortada guınness dünya rekoru var ve adamlar bunu kendi hanelerine yazdırmak için rekoru kırmışlar nesi saçma ki![]()
neden 8 saat daha önceki rekor 3 küsür saatlerde olması lazım dı
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)