YouTube
Ben olsam cekip vururdum dicemde kan alirlar bence aten yakjn zamanda
YouTube
Ben olsam cekip vururdum dicemde kan alirlar bence aten yakjn zamanda
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Elemana kilitli sifransiyel alalim bence utanc verici o sesi duyulra tek tekeri yaktigini gormek
Manhattan'dan cikmadan gotunu kesmislerdir
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bizim polisimiz çok daha etkileyici. Ses tonuna vurguya baksana. Aslında ikisinin sesleri birleştirip yollayacaktım da zamanım namevcut.
Sevgili dayım Süleyman Soylu gibi eğer ki Sally Jewell'da açıklama yapsaydı ; ''gerekirse kemiklerini kırın'' diye bunlar olmazdı .
Çoooook geridesin Amarigaaa!1!!1!11!
Fazla takılmayalım bence elemanın sigortası falan yoktur![]()
Yoksa hangi akla hizmet NY'nin ortasında polisin üstüne sürmüş olabilir ki
Laned olası federaller : D
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Cekim yapan eleman su yeni nesil tekerlekli zimbirtiyla cekmis heralde arabadakilerin arkadasi olabilir onceden planlanmis eylemsherlock techturkey iş basinda forumdan biride olabilir bak
Kameralı elaman polislerden daha hızlı koşuyor yalnız. Polisler totolarını kaldıramadı.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Maylayi car cekenib elektrikli o yuzden, Bi ka bideosu olan bi hanzo nette baskasinin plaksini takmis zaten ama kesin baska bir halt var, calitni olsa en islek caddesinde yerinde lastik yakmazdiz baska bi suctan araniodud kesin
Elektrikli kaykay dicektim edit gitmis, Cepten yaziodum
adamı bulurlarsa öperler.
arabayı polisin üstüne sürdüğünden, adam öldürmeye teşebbüs ile yargılanır gibime geliyor.
Hatta amerika'da benzer bir olayın haberi vardı yaklaşık 6 ay önce. adam arabasını, kavga ettiği adamın üstüne sürmüştü de, "araba silah gibi kullanıldı" gbisinden adamı yargılamışlardı.
sen olsaydın da bir s*km yapamazdınçünki orası Tr değil, tr olmuş olsa zaten dokunaman
![]()
Nerde o kaslı, Usain Bolttan hızlı koşan NYPD polisleri, totolarını kaldıramıyorlar, koş ronaldo koş oyunundaki ronaldoya dönmüşler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)