Avrasya tünel geçiş ücretlerine zam gelmiş. vatana millete hayırlı olsun. Binek otomobil tek yön geçiş ücreti 21 tl.
Kaynak : 1 Şubat 2018 İtibarıyla Avrasya Tuneli Geciş Ucretleri Tarifesi | Haberler
Avrasya tünel geçiş ücretlerine zam gelmiş. vatana millete hayırlı olsun. Binek otomobil tek yön geçiş ücreti 21 tl.
Kaynak : 1 Şubat 2018 İtibarıyla Avrasya Tuneli Geciş Ucretleri Tarifesi | Haberler
14 TL'den 21 TL olmus yuzde 50'lik cuzi bir artis![]()
21 lira nedir bunlar gercekten gerizekali. Kimse pek gecmiyor diye zam yapiyorlar. Bu sefer hic kimse geçmeyecek kapaticaklar tuneli.
Koprulere de zam yuklenir o zaman yakinda.
haberlerde ızlemıstım zam gelmeden once,trafıgı bıraz rahatlatmıs vs,la yalan.valla yalan billaha yalan **![]()
ben hep 50 liralık geçiyorum.enflasyonu görmüş olduk . her sene 14 lira olucak değildi herhalde..bu senenin 14 lirası 21 liraymış onu gördük.
50 olsun zengin fakir belli olsun bıktık amk emre cebindeki paranın 3/4 ile 1 köprüden 4/3 ile 3. köprüden geçmiştik emre gazlamaya çıkmadan önce cebindeki paranın tamamıyla benzin aldığına göre bu zamları yapanların ta![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bu sabahta tünelden veriyodu navigasyon dedim 10 dk geç giderim girmiyim şuraya iyi bir karar almışım.
Geçmeyince ne ödüyorduk. Biride çıkar şimdi ülke bazında tünelleri yazar, geçiş ücretlerini yazar... öfff
Avrasya Tüneli'nde otomobiller için geçiş ücretinin 1 Şubat 2018'de kadar ilk etapta 4 dolar + KDV karşılığı Türk Lirası, minibüsler için 6 dolar + KDV karşılığı Türk Lirası seviyesinde olacağı açıklanmıştı.
21 TL, KDV hariç 17.80 TL eder yani 4.75 Dolar.
Dolar olarak da zamlanmış tünel.
Süper......
Okumadan imzalamam.....
geçiş sayısını tutturamıyorlar ya, bari geçenden fazla alalım demişler))
Konu anlaşılamamış , Avrasya tüneli için Devlet belirli sayıda araç geçiş garantisi veriyor müteahhit firmaya .. Yani hiç birimiz geçmesek bile Devletin hazineden ödediği tutar %26 gibi bir oranda artacak..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Deli dumrul durmuyordu
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)