User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Noterden plaka değişikliği isteği

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Noterden plaka değişikliği isteği

Çarşamba günü kısmetse bir araç alacağım.Plaka şehir dışı İstanbul’a çevirmeyi düşünüyorum.Prosedür nedir?Satıcı ile plakaları söküp mü notere gideceğiz.Yeni plaka sıradan verilecekmiş.Bu ara İstanbul Şişli ikemetgahım hangi harfler veriliyor?Bilgisi olan var mı?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakanı teslim edince sana plaka basım evrağı vericekler sana atanan plakayı direk orda bastırıp yola çıkıcaksın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakanı teslim edince sana plaka basım evrağı vericekler sana atanan plakayı direk orda bastırıp yola çıkıcaksın
    Bana şoförler odasında bastıracaksın dediler aradım hatta Eyüp stadının oradaymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çarşamba günü kısmetse bir araç alacağım.Plaka şehir dışı İstanbul’a çevirmeyi düşünüyorum.Prosedür nedir?Satıcı ile plakaları söküp mü notere gideceğiz.Yeni plaka sıradan verilecekmiş.Bu ara İstanbul Şişli ikemetgahım hangi harfler veriliyor?Bilgisi olan var mı?
    Ben olsam plaka değişikliğini düşünürdüm.
    34 plakalıda kasko ve sigorta diğer illere göre yüksek çıkıyor bildiğim.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmediğin yerde bilmediğin şehirde uğraş dur.Plaka değişikliği belirtip satışı yaptıktan sonra yeni plakaları almadan arabayla da gidemiyorsun bi yere. Saçma oldu bu biraz bence. Geçen gün Balıkesirden araba aldım. Üşendim değiştirmedim plakayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı istanbuldan alıyorum ama İstanbul’da oturuyor araç sahibi fakat Çanakkaleden almış Sıfır bayiden bu yüzden kalmış öyle.Şehir dışı plaka sağ sola parkedince çizerler ederler diye çekiniyorum biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı istanbuldan alıyorum ama İstanbul’da oturuyor araç sahibi fakat Çanakkaleden almış Sıfır bayiden bu yüzden kalmış öyle.Şehir dışı plaka sağ sola parkedince çizerler ederler diye çekiniyorum biraz.
    Ben yil basindan once aldim degistirdim sistem degismis sanirim , trafikte plaka 34 degil diye bi ekstra sabirsizdi insanlar ben olsam 34 yapardim . sigortada cok az oynamisti benim 11 plakaydi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan yanlış hatırlamıyorsam ANC XXX olarak veriliyor.

diğer prosedürü noter satış konusu vardı orada noterde çalışan br arkadaş detaylı yazmıştı oradan bakmanı tavsiye ederim.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka değişikliği istendiğinde gecici plaka diye verdikleri plaka asıl plakan oluyor
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bir soruda benden atıyorum izmitte yaşıyorum şuan istanbuldan bir araç alıp seriden plaka değilde istanbul plakası 34 MRt tarzı plaka alabilirmiyim ikametgahım olmasımı gerekir illah ayrıca seriden plaka almama şansım varmı ?
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dün araç aldım farklı ilden plaka değişikliğini yaptırdıktan sonra plaka basımı için kağıt veriyorlar yeni plakan sırada ne varsa o veriliyor bana seri geldi neyse ki ortası da rakamda 3 harf aldım yeni plakayı ordan almadan bi yere gidemiyosun ben plakaları alıp takmadan yola cıktım gece geldiğimden büyük şehirde sıkıntı bu işler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir soruda benden atıyorum izmitte yaşıyorum şuan istanbuldan bir araç alıp seriden plaka değilde istanbul plakası 34 MRt tarzı plaka alabilirmiyim ikametgahım olmasımı gerekir illah ayrıca seriden plaka almama şansım varmı ?
    Plaka sistemleri ikametgaha dayalı atama yapıyor bulunduğunuz il ilçe durumuna göre,bulunduğunuz il ilçe emniyetinden ayırtıp satış için noterde belirtme durumu olabilir aksi takdirde normal sıradan plaka ataması uygulanıyor.
    Yani tek şansınız gitmeden önce bi trafik şubeyle görüşmenizde fayda var sıradan almamak için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün satışı aldım plakayı da değiştim İstanbul 3 harf 3 rakam yalnız kötüsü app sıkışık duracak ona sinir oldum.Plaka 34BAG463 oldu.Buna güzel Bi app basıcak yer var mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün satışı aldım plakayı da değiştim İstanbul 3 harf 3 rakam yalnız kötüsü app sıkışık duracak ona sinir oldum.Plaka 34BAG463 oldu.Buna güzel Bi app basıcak yer var mı
    Sisliden mi BAG geldi? Garip bir sistem var o zaman, ben alirken dn son AND serisi vardi, bnde ilk plakayi almistim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etiler’de aldım satışı işyerimin orada ikametgah Şişli sıradaki bu dedi verdi.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canatakann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plaka sistemleri ikametgaha dayalı atama yapıyor bulunduğunuz il ilçe durumuna göre,bulunduğunuz il ilçe emniyetinden ayırtıp satış için noterde belirtme durumu olabilir aksi takdirde normal sıradan plaka ataması uygulanıyor.
    Yani tek şansınız gitmeden önce bi trafik şubeyle görüşmenizde fayda var sıradan almamak için.
    Aynen öyleymiş, bugün bir arkadaşım arabasını sattı, özel plaka istiyorsanız önce emniyete gidip adınıza plaka ayırtıyorsunuz, noterde de belirtince sistemden görüp sizin aracınıza o plakayı atıyormuş.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı canatakann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim bilgi için
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen pazartesi aracımı sattım, alıcı plaka değişikliği istedi notere giderken plakalarımı söktüm , satış esnasında plaka değişikliği istedigini soyledi ve plakaları teslim ettik, yeni ruhsat basılırken yeni plaka belli oldu ve alıcıya bi kagıt verdiler git burdan bastır diye. o şekilde halloldu...

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mendiulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba 2018 plaka değişikliği bilindiği üzere artık değişti. Artık noterler ve şoförler odası arasında işlemler yapılıyor. Plaka değişikliği için plakaları söküp notere gidiyorsunuz daha sonra şoıförler odasına giderek yeni plakaları alıyorusunuz. Daha detaylı bilgi için : Plaka Yenileme Ve Değiştirme İşlemleri 2018 - ArabaNakit.com sayfasına göz atabilirsiniz. Her kese iyi forumlar !
    Böyle viral yapınca düşüyor mu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler