Herkese selam, bu hafta öğrenci bütçemiz ile araba yıkama videosu çekmek istedik, illaki yanlış düşündüğümüz yaptığımız kısımlar olmuştur, kusurumuz olduysa affola, iyi seyirler, yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler
YouTube
Herkese selam, bu hafta öğrenci bütçemiz ile araba yıkama videosu çekmek istedik, illaki yanlış düşündüğümüz yaptığımız kısımlar olmuştur, kusurumuz olduysa affola, iyi seyirler, yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler
YouTube
T Y P E R T U R K E Y
Videoyu izlemedim ama öğrenci bütçesi nedir onu bi ayırmak lazım. Öğrencinin arabası varsa bütçesi de vardır versin 20 lira yıkatsın.
Ulen ben 8 yıldır çalışıyorum 35 liralık arabaya biniyorum ve aracımı kendim yıkıyorum. Arkadaşlar öğrenci, 55 liralık arabaya biniyor.
Tanıdığım ve gördüğüm çoğu öğrencinin bütçesi benden daha iyi durumdaBence bütçenizi küçümsemeyin
![]()
yani oda bir seçenek abibiz araba seviyoruz küçük yaştan beri fırsat bu yaşta geldi bizimde bütçe içkiye değilde benzine vs gidiyor ucu ucuna, tabi zevkler renkler tartışılmaz, yeri gelir arabanın benzin parasına içmeye gidilir, araba olunca bütçe bol olmuyor maalesef görülen kadar
T Y P E R T U R K E Y
fazla izleme istiyorsanız 1liranın götüne delik açıp benzinlik otomatlarını kandırmayı deneyin hem öğrenci işi bütçesiz olurhem gençlerin önünü açarsınız benim hep aklımda ama bi türlü fırsatım olmuyor
![]()
Öğrenci bütçesi falan değilde şu zamana kadar arabalarımı yıkamaya verdiğim ya 3 ya 4 kez olmuştur o kadar para verip sağda solda kir görünce insanın canını sıkıyor. Zamanım olduğu zaman kendim yıkayıp vakit ayırmak hoşuma gidiyor açıkçası ufaktan da bi çeyiz yaptım kendime benzinlik müsaitse 1 saat döne döne yıkıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)