Öncelikle herkese iyi forumlar... Belki bilenleriniz vardır ''Fotoğraflarınız'' kısmında konum hala var Altunphotoworks olarak.
Yaklaşık 3 yıldır yaptığım Araba Fotoğrafçılığı'nın getirdiği biraz özgüven , birazcık tecrübe , bol miktarda çevre , imkan ve ekipmanlarla Zonguldak Ereğli'de çekmediğim tabiri caizse modifiyeli araba kalmadığı için YouTube kanalı açmaya karar vereli 4 ay oldu![]()
-Evet süre uzun gelebilir ama yeni başlayacaksam bile her şeyim tam olarak başlamalıydım. Yaptığım iş kötü olunca yapasım gelmiyor. Ve bu yüzden gerekli bilgileri ekipmanları vs tamamen toparladıktan sonra 1-2 haftaya ilk videoyu çekmeye hazırlanırken son defada Türkiye'nin en güzel forumundan bilgi ve öneri almak istedim. Şunu belirtmek isterim ki hiç bir para kazanma amacım yok işim düzgün ortaya çıksın. YouTube'da şunu farkettim hem kaliteli ekipman kullanıp hem de doğal çekim yapan yok denecek kadar az. Amacım sadece Doğal olmak !
Kullanacağım ekipmanları belki merak edenler olur :
Canon 5d Mark3 / 24-105mm / 85mm 1.4f
Panasonic Lumix GH3 / 12-35mm f2.8 / 14-42mm / 8mm Fisheye / 45-175mm
DJI Inspire 1
Zhiyun Crane 2
Apple MacBook
Apple IMac
2 Adet GoPro Hero4 Black
Ekipmanların hepsi bana ait değil ancak YouTube ekip işi olduğu için kendim kadar güvendiğim 2 kişi ile daha bu kanalı açıyorum.
Herkesin öneri ve görüşlerine açığım ve Zonguldak Ereğli'ye gelip aracını çektirmeyi düşünen olursa PM atabilir burada benim misafirim olur. Veya siz çağırın Müsait bir zamanda biz gelmeye çalışalım![]()