Salı günü bir araç almaya niyetlendik klasik pazarlığımızı yaptık farklı şehirler telefonda özellikle sorarım ( Yedek Anahtarı Varmı ) Satıcı bayan ilk sahibi olduğunu söyledi tabiki var dedi ertesi sabah araç başındaydık velhasıl kelam expertix noter işlemleri yedek anahtarı alabilirmiyim dedim. Evde unuttuğunu söyledi gidip alalım dedim . Ben size kargoyla ertesi gün göndereyim kusura bakmayın dedi. Normalde işimi sağlama alırım parasını keserim anahtar gelince kestiğim parayı veririm bende bayan olması ve insanlık halidir tamamdır sıkıntı yok dedim . Çarşamba telefonu açmadı gün boyu bugünde öğlen üzeri mesaj yazdı anahtar yok bulamadım var dediniz bana evde umuttum dediniz dedim . yapacak birşey yok dedi . Bu böyle olmaz dedim durumu anlatmaya çalışıcaktım uzatmaya gerek yok dedi numaramı engelledi. Yaptığı şey ne bir bayana yakıştı ne insanlığa bu yaptığı kul hakkı yemek yok deseydi eyvallah , isim soy isim resim vs elimde var haliyle bankacıyım dedi mersinde nasıl bir yol izlemeliyim sizce teşşekür ederim ... Hayırlı akşamlar olsun ...