User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Off Road

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Off Road

Kısa bir süre önce hiç aklımda olmayan bir işe giriştim.Ranger wildtrack aldım.Aksesuar fln derken istediğim düzeye getirdim.Ama şimdi e5 te gitmekten daha değişik birşeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum Off road ile bilmem gereken bilgiler varsa alabilirim.Bir de nerelerde yapılır.Forumda yapanlar varsa katılmak isterim.2.köprüden geçemiyoruz bari işe yarasın

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce konusu vardı diye hatırlıyorum bilenler yardımcı olur ) Araç Hayırlı olsun bu arada konusunuda açabilirseniz sevinirim incelemelerinizi ve tecrubelerinizi paylaşın bizimle))
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cortez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa bir süre önce hiç aklımda olmayan bir işe giriştim.Ranger wildtrack aldım.Aksesuar fln derken istediğim düzeye getirdim.Ama şimdi e5 te gitmekten daha değişik birşeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum Off road ile bilmem gereken bilgiler varsa alabilirim.Bir de nerelerde yapılır.Forumda yapanlar varsa katılmak isterim.2.köprüden geçemiyoruz bari işe yarasın
    Sakarya tarafına uğrarsanız Sapanca Soğucak yaylasında keyifli vakit geçirebilirsiniz, yükseltme kitiniz vardır umarım
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tbekler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakarya tarafına uğrarsanız Sapanca Soğucak yaylasında keyifli vakit geçirebilirsiniz, yükseltme kitiniz vardır umarım
    Teşekkürler.Yükseltme kitim var.

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selim abinin videolarına bakabilirsiniz.

Bknz.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbuldasın... nekadar kocaman metropol olsada şehrin hala yarısından fazlası orman.. istanbulun en kıskandığım tarafı da o zaten.. her iki yakada da inanılmaz güzel yerler var. gezenbilir.com eskiden çok iyiydi ama sosyal medyaya kaptırdı gücünü... Facebookta güzel gruplar var.. Selim abilere takılmanı tavsiye etmem.. harcarlar

e.sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz de lada niva ile çıkıyoruz arada ama tam offroad denmez, doğa gezisi demek daha doğru olur herhalde. avrupa yakasındaysanız çatalca tarafları uygun, daha doğrusu çatalcadan başlayarak içlere doğru güzel rotalar bulunabiliyor. eğer hiç araştırmadan yola çıkarsak, maps uydu görünümünü açıyoruz önümüze, orman arası yollardan gidiyoruz kafamıza göre.

sizin araç zaten donanımlı, aracın sınırlarını denerim derseniz tek araç çıkmamakta fayda var. çeşitli grupları takip edebilirsiniz, ekipman ve rotalar hakkında daha detaylı bilgi vardır. benim araç standart olduğu için (sadece lastikler offroada uygun) ve offroadda aracı parçalamayı pek istemediğim için gruplara katılmadım. sadece hafif offroad ve gezi amaçlı etkinlikler olursa diye takip ediyorum arada.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebookta offroad grupları var orada etkinliklere-buluşmalara katılıp kendinizi geliştirebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off roadın tadını alan başka şeyden çok keyif almayabilir)
    Ömerli tarafları polonezköy civarı, kurtdoğmuş civarları keyiflidir.Yazıldığı gibi çeşitli gruplar var pendik off road vs

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek arac sıkıntı oalbılır,kalırsan kurtaracak kimse olmaz

biz genelde ayazağadan girip fatih ormanının oradan cıkıyorduk,güzel parkur ama bayağı engebeli

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şile Ağva taraflarında offroad parkurları da var diye biliyorum.

Avatarımdaki araçla Şile tarafında yapay bir pistte offroad eğitimi almıştık.

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebook/offroad takip et zamaninda kendimize kurmuştuk baya buyudu gezilere gelebirsiniz arac ekipmani tamsa

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek olmaz , minimum 2 araç şart
    aracın metrik sınırlarını (yaklaşma ve uzaklaşma açıları , karın altı yüksekliği , devrilme açısı gibi) çok iyi bilmelisiniz , dört kere bakıp iki kere ölçüp bir kere geçmek lazım
    kırılabilecek parçaları insanüstü titizlikle elden geçirmeli ve bu parçalara sürekli bakım uygulamalısınız , tüm mekanik işlerde olduğu gibi , aracın üzerindeki en zayıp parçacık kadardır aracın ayakta kalabilme yeteneği
    temel offroad kurallarını öğrenmek basittir , kaya geçişi , çukur geçişi , yumuşak zemin gibi. bunları öğrendikten sonrası tabii ki de pratik pratik pratik
    bir de bana göre herşeyden önemlisi bu hobiyi icra ederken doğayı izlemeye ve tadını çıkarmaya da ciddi vakit ayırmak lazım , tek konsantrasyon engelleri yemek ya da aracın kendisi olmamalı

kolay gele
    rast gele
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı hazırladım ama sanırım bu sporu yapmak aracı hazırlamaktan daha zor önerileriniz için sağolun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok aslında öyle bakmamak lazım
    Mekanik spor aynı biyolojik spor gibidir
    Kullanacağınız alet edevat teçhizata çok ciddi bakmanız ve titizlenmeniz şart
    Bu ister kaslarınız eklemleriniz kalbiniz kemikleriniz olsun ister lastikleriniz diferansiyeliniz motorunuz şanzımanınız akslarınız olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım bana off road hakkında hiç bilgim olmamasından dolayı öyle geliyor.Yüksek heybetli araba sevdasından buralara geldim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın fikrinden vazgeçme
    Şehirden kaçabilmenin az da olsa imkanı varsa sonuna kadar devam et muhakkak

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cortez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız hayırlı olsun. 2.köprüden geçemeyeceğinizden emin misiniz? Dingil aralığı 3.20 ve üstü araçlar için diye bir bilgi öğrenmiştim ardından 2 lastiğin en yakın noktaları arası 3.20 den kısa olmalı bilgisini aldım hangisi doğru bilmiyorum fikriniz var mı?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız hayırlı olsun. 2.köprüden geçemeyeceğinizden emin misiniz? Dingil aralığı 3.20 ve üstü araçlar için diye bir bilgi öğrenmiştim ardından 2 lastiğin en yakın noktaları arası 3.20 den kısa olmalı bilgisini aldım hangisi doğru bilmiyorum fikriniz var mı?
    Ranger dingil aralığından dolayı 2. sınıf olarak geçiyormuş. Navara'mı Ranger'mı alsam diye araştırırken öğrenmiştim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler