User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: otel tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

otel tavsiyesi

Biraz saçma bi konu olabilir ama yardımlarınızı bekliyorum. ekim ayı içerisinde eski takım arkadaşlarımızla antalya'da bi buluşma planlıyoruz. bize mümkünse belek, side vs taraflarında uygun bi otel lazım. otel için tek bi tane olmazsa olmaz kriterimiz var: KAPALI BASKET SAHASI OLMASI.

internetten ben sadece gloria sports arena'yı bulabildim. başka bildiğiniz otel var mı?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Futbol üzerine yoğunlaşılmış bir bölge olması sebebiyle Basketbol sahası bulmak baya zorlar. Bunun dışında 20 yıldır turizm sektöründe çalışmış biri olarak kapalı Basketbol sahası olan tesis hiç görmedim

Kiralayabileceğiniz bir salon bulup buna yakın yerden otel bakmanız daha kolay olur sanki.

Yerel/Amatör kulüpler ile iletişime geçip Ekim ayındaki boş günleri vs öğrenilebilir.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Futbol üzerine yoğunlaşılmış bir bölge olması sebebiyle Basketbol sahası bulmak baya zorlar. Bunun dışında 20 yıldır turizm sektöründe çalışmış biri olarak kapalı Basketbol sahası olan tesis hiç görmedim

Kiralayabileceğiniz bir salon bulup buna yakın yerden otel bakmanız daha kolay olur sanki.

Yerel/Amatör kulüpler ile iletişime geçip Ekim ayındaki boş günleri vs öğrenilebilir.
    aslında var öyle tesisler. misal bu hafta sonu kartepe greenpark'taydık. gayet güzel bi kapalı spor salonu vardı. bir defasında da topuk yaylasında fenerbahçe tesislerinde yaptık. aslına bakarsan biz de ona benzer bi tesis arıyoruz. hem konaklama olacak hem de kapalı salonu olacak. bu gözle de değerlendirilirse sevinirim.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında var öyle tesisler. misal bu hafta sonu kartepe greenpark'taydık. gayet güzel bi kapalı spor salonu vardı. bir defasında da topuk yaylasında fenerbahçe tesislerinde yaptık. aslına bakarsan biz de ona benzer bi tesis arıyoruz. hem konaklama olacak hem de kapalı salonu olacak. bu gözle de değerlendirilirse sevinirim.
    İlk mesajda eski takım arkadaşları yazınca ben nizami full court'a konsantre oldum

Aklıma bir fikir daha geldi. Kamp yapan basketbol takımlarını arayıp memnun oldukları tesisler ve imkanları sorulabilir.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogma buyume side bolgesindeyim turizm sektorunde buyudum aileden dolayi, fakat icerisinde kapali basketbol salonu olan hic otel gormedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler