Yaklaşık 1 aydır ***** sitede bakmadığım ilan çevrede gezmediğim araç kalmadı. Aklımı kaybetmeden size danışmak doğrusu olur dedim önerilerinize ihtiyacım var. En çok 1 yıl binmeyi düşünüyorum sonrasında çok şükür maddiyat düzelmiş olacak.
Yaklaşık 1 aydır ***** sitede bakmadığım ilan çevrede gezmediğim araç kalmadı. Aklımı kaybetmeden size danışmak doğrusu olur dedim önerilerinize ihtiyacım var. En çok 1 yıl binmeyi düşünüyorum sonrasında çok şükür maddiyat düzelmiş olacak.
C2 ve Clio2 geldi şuan aklıma. Onlara bi göz atabilirsin ya da corsa c ler 1.3 dizel ya da 1.4 benzinliler olabilir![]()
RenaultSport
Megane RS 225
Tartışmasız iyi bakılmış bir Toyota Corolla AE101.
Bende C3 arıyorum o paralara ama yaklaşık 10 tane baktım bir tanesinin elle tutulur tarafı yok![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bulabilirsen,
EK civic bakmanı öneririm
genelde sorunsuz satarken de yormaz binerken de yormaz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
25 bine ne arıyosunuz mesela o önemli..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Ben bundan aldim iki tane... Hala kardesim kullaniyor... Cokta sevdim namissiziGokart arabasi gibiydi. Motor direk renault. Etiketi bile degistirmemisler
Kriterim en az km de en yeni model ve mekanik parcalarina en rahat ulasacagim bir arac olmasiydi... ev almistim, en ufak arizayi yaptirmada sorun yasardim...
Kaporta parcasi umrumda degil zaten, kasko firmam dusunsun diyenlerdenim...
225beygirlik c70ten sonra degisik bir keyifti... mekanik, hissiyatli, basit falan filan![]()
Proton / Savvy / 1.2 / Medium Line / SAVVY 1.2 RENO MOTOR 16 WALF 2009 HATASIZ SIFIR FENNİLİ.. sahibinden.comda - 543387590
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Colt 1.5 dıd öneririm.
Torku çok iyi.Motor Mercedes. Yarı otomatiklerinin şanzumanı Getrag.
Yakıt iyi, konfor orta halli.
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Sahsi onerim 1992 model ustu bi E34 520 bakman,8aydir kullaniyorum cok memnunum.Bundan oncesindede E36 kullaniyodum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)