Satılıklar kısmında epey akvaristik malzeme satan var, demek ki hepimiz sadece petroseksüel değiliz, aynı zamanda akvaryum hastaları da var aramızda...
Bilgisini ve akvaryumlarının özelliklerini paylaşmak isteyen olur herhalde...
![]()
Satılıklar kısmında epey akvaristik malzeme satan var, demek ki hepimiz sadece petroseksüel değiliz, aynı zamanda akvaryum hastaları da var aramızda...
Bilgisini ve akvaryumlarının özelliklerini paylaşmak isteyen olur herhalde...
![]()
benım 1,30 cm mobılyalı var chiklet beslıyorum yunus sarı prenses vede portakal 30 tane var su an yanlız ıkı gundur ölu cıkıyor kafa takıldı sankı felc gecırmiş gibiler belı kırılmış gıbı ters yuzuyor sonrada öluyor bılgısı olanlar varmı ?
Bende bir 130 Cm'lık bir pet garden akvaryum var, üstten filtreli.
İçinde 10 tane discus , 2 tane hayalet , 1 tane vatoz , 5 tane komando çöpçü ve 10 tane neon var
Bir de 70 cm'lik bir juwen akvaryum var, annem içine tepeleme colisa doldurdu (gurami) , bide minik vatozlar var.
yahu ne derin is bu akvaristik...
Deniz akvaryumu vardı arkadasımın deli ederdi![]()
KA Style
ben bi ara 5tane piranayla 5 tane astronot besledim.ilk aldıımda ufaklardı ona göre akwaryum almıştık.o kadar uzun yaşayacaklarını tahmin edememiştim.en son hepsi birbirini parçaladı.son kalanda snaırım patladı![]()
120 litrelik tankımda 1 adet 30 cm astronot,2 adet 33 ve 21 cm boylarında dev vatoz.
küçük bitkili ve mango köklü akvaryumumda 1 adet si,1 adet ithal beta ve 2 adet tetra.
bu konu uzar...
su temiz değilse,filtre tıkalıysa,verdiğin yem bozuksa gibi nedenlerden dolayı olabilir.ilaç kullan bi akvaryumcuya gidip al.solungaçlarında yaşayan parazitler yüzünden ölebilirler.veya gaz kesesi denilen denge metabolizması zarar görmüş olabilir balıkların
-------------
bende ufak bi akvaryum var 40 lt kadar.4 lepistes bi çöpçü var.350-400 litrelik daha pro bi akvaryum yapıcam yakında
walla çocukken 3 yane japon balıım wardı ama fazla scak su koyunca haşlandı![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
patlayana kadar 250x100x80 ebadında ıcı pırana dolu bı akwarumum wardı ama artık yok![]()
oov buraya fanus kelimesini yazan banlanır![]()
Çok büyük bir hastalıktır Akvaryum, güvercin, kanarya vs vs vs
Özellikle akvaryumdan batıl inançlar sayesinde kurtulmuş bulunmaktayım
çok şükür !!! Yoksa japondan, betadan yavru alan insanım...
150 Challengerdan 10 unu 65 cm e kadar büyüttüm...
4 tane muhabbet evclleştirdim, 10 larca kanaryadan yavru aldım,
makara çekmesini öğrettim....gene onlarca güvercinden yavru aldım sattım
ticarete dökmüştüm işi........... ooooooo çok büyük hastalık...
Allahtan bebek geldi de kurtuldum... Kafam o kadar rahat ki !
benimde bira bardağında bitane beta'm vardıçok uzun yaşadı.
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
batıl inanç yüzünden (evde ugursuzluk - iş yerinde kazancı etkiler) laflarından dolayı bırakan okadar cok insan varki bir de üstüne kriz yada degişik bir olay gelirse tamam diyip atıosunuz bende öle yapmıştım ama akvaryumum boş şekilde garajda duruyor yakında deniz olarak geri kurucam ve batıl lara mümkün oldugunca artık inanmıyorum
cünkü hiç bişi düzelmediki![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Valla ben birebir yaşadım bunu... Ne zaman söküp attım dur hatırlamaya çalışayımsanırım 2004 senesi gibi... Ondan sonra yaşamımda özellikle
özel hayatımda belirgin iyileşmeler oldu, nerede sabah orada akşam modundan
sıyrıldım, yeni bir iş buldum, eşimle tanıştım, evlendim, oğlum oldu...
Belki ben bu olanları akvaryuma bağladım belki gerçekten yaşanacaktı, onu da
Allah bilirBak şimdi aklıma geldi bir akvaryumu da bizim grafik atölyesine
kurmuştum atölye de batmıştı, iflas etmiştikTabi bunların hepsi tesadüf,
rastlantı da olabilir. Ben buna bağladım, inandım yani. Ama kurtulduğuma da
sevinmiyor değilim hani![]()
Şimdi ancak STP'nin dükkandaki cikletlere yem atmaktan ileri
gitmez akvaryum merakım... Anacım onların orasıda hayvanat bahçesi gibi
anasını satim...Büroya bi giriyorsun; paçana yapışmış bi siyah yün yumağı
her atım attığında bacağınla beraber gelir, içeri girersin tombik bi rott,
bi tanesini de mevta etmişlerdi... + Akvaryum... Gülhane Parkı gibi...
Bu hobiyi yeni bıraktım. Artık kendime vakit ayıramaz olmuştum. Bu sevdaya discusla başladım. Sonra canlı doğuran bitkili tankta devam ettim. CO2 tüpleri, ph controllerlar vs. akvaryumla yatıp onunla kalkıyordum.
İşte resimleri:
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)