User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Muğla Bodrum Yalıkavak Mahallesinde Oturan Var mı?

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Muğla Bodrum Yalıkavak Mahallesinde Oturan Var mı?

Merhaba,

Muğla Bodrum Yalıkavak Mahallesinde bulunan bi avensis aracına bakılması gerekiyor bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı .
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gezenadam.com.tr

Ciddi tavsiye ederim Ben Afyon'da bir araç baktırma konusunda yardım istemiştim, ama güzel bir sistem oturtmuşlar ve işi bilen insanlarla çalışıyor gibiler. Ekspertize götürtmek zorunda değilsiniz, sadece gözle bakıp sizi görüntülü arama gibi hizmetler için de fiyat alabilirsiniz. Ne dilerseniz o konuda yardımcı oluyorlar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gezenadam.com.tr

Ciddi tavsiye ederim Ben Afyon'da bir araç baktırma konusunda yardım istemiştim, ama güzel bir sistem oturtmuşlar ve işi bilen insanlarla çalışıyor gibiler. Ekspertize götürtmek zorunda değilsiniz, sadece gözle bakıp sizi görüntülü arama gibi hizmetler için de fiyat alabilirsiniz. Ne dilerseniz o konuda yardımcı oluyorlar
    Günümüzde her konuda değişik şekillerde para kazanma imkanı mevcut. Görüntülü konuşma ile arabayı göstererek para kazanmakta ilginç bir olaymış helal olsun adamlara kafa çalışıyor bulmuşlar

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günümüzde her konuda değişik şekillerde para kazanma imkanı mevcut. Görüntülü konuşma ile arabayı göstererek para kazanmakta ilginç bir olaymış helal olsun adamlara kafa çalışıyor bulmuşlar
    Yok yani ekspertize de götürüyorlar gayet "değer" rakamlara ama hani onu da vermek istemezseniz ucuz alternatifler de üretiyorlar. İstersen Şırnak'taki babaannene bayramda el öpmeye bile gidiyorlar senin yerine, değişik kafalar.

Hakikaten müthiş hizmetleri var ama sırf Afyon'da 10 kişilik falan bi whatsapp grupları vardı heralde Epey çalışanları ve müşterileri var, facebooktan takip ediyorum çalışmalarını

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son arabamı gezenadam ile aldım. İzmir den. 180 TL ödedim sanırım, gayette memnun kaldım.

Gözden kaçırdıkları 1-2 ufak şey oldu ama yine de kalk -git 1000 km yol yap, işverenden izin iste, otobüs / uçak masrafı yap olmadı.

Başarılı bir uygulama.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler