Herkese selamlar.
50 bin lira bütçe ile araç almak istiyoruz fakat kafamız çok karıştı..
Önereceğiniz, fırsat olarak gördüğünüz, şunu çok beğeniyorum dediğiniz her arabayı yollayabilirsiniz önerilerinize açığım...
Herkese selamlar.
50 bin lira bütçe ile araç almak istiyoruz fakat kafamız çok karıştı..
Önereceğiniz, fırsat olarak gördüğünüz, şunu çok beğeniyorum dediğiniz her arabayı yollayabilirsiniz önerilerinize açığım...
Tek kapı? 4 kapı? Kapısız?
Dizel, benzin, lpg? CNG? Hybrid? Elektrikli? Suyla çalışan?
Sedan,hb,coupe? Cabrio? SW?
4 çeker? 2 çeker?
![]()
Suv ve 4x4 değil. Hem aile işi, hem öğrenci işi az yakan, gerekince giden bi makine istiyorum.. Poloyu tarif ettim 1.91 boyunda 130 kilo biri olarak sığmayı bırakın nefes dahi alamıyorum içinde![]()
Giulietta - Astra J - magagne 1.5 dci bakılabilir lakin ben senin yerinde olsam görüntüye takılmaz gider 1.5dci symbol alırdım hacimse hacim - ekonomiyse ekonomi - e gitmeye de tek kişiysen uzaya çıkarmaz ama yolda da bırakmaz - yeni olacak düşük km'li olacak - bakım maliyetleri düşük olacak yani dar bütçeyle girilecek en makul mantıklı araba bence ayrıca acımazsın da arabaya avm'de takacaklar mı ulan sürttük diye.
Superb
Megane 3 öneririm..O fiyatlara dolu araç bulunabilir..
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Aile araci tarzi station kasa dusunurseniz megane sport tourer lara bi goz atin. Aile kullanimi icin tavsiye ederim. 50-60 bin arasina 2011/2012 100k km alti cam tavana kadar full 1.5 dizel denk getirebilirsiniz![]()
Senelerimiz Megane 1 ve Megane 2'de geçti. Babam son Megane 2'sini sattıktan sonra tövbe etti Renault'a plastiğidir, bobinleridir vs vs. derken bıraktı..
Giulietta şu an için hayal bende..
Astra J'ler güzel fakat 1.3 CDTi'leri performans olarak verimli değil yazılıma da sıcak bakmıyorum..
Golf 5'te önerebileceğiniz özellik, model yılı, km aralığı, kronik problem, ne tür şanzıman olmalı gibi soruların yanıtları nelerdir?
focus sedan alınabilir
hatta bi abimin aracı
Ford / Focus / 1.6 TDCi / Trend X / Sahibinden temiz focus sahibinden.comda - 580894545
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Suv olmaz denmiş ama km ve yaş takıntısı yoksa outlander bakın derim diğer bir tercihim vectra 1.9 alır birde yazılım yeter
Samara 2109
32.xxx km'de TR'deki gerçek anlamda en temiz Daihatsu Terios vardı hatasız boyasız.. Ya*şağın biri birayı çekip kıçı kırık 1.7 DTi ile yarışmaya kalkmış direksiyon hakimiyetini kaybedip bizim arabaya arkadan yapıştırdı park halinde.. 60 lira edecek araba oldu sana 45 46 lira 2 parça değişenle birlikte.. Olacak diye bir şey tabii ki yok fakat zaten olmuşunu almanın da bi manası yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)