User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bir garip Tuvturk sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir garip Tuvturk sorunu

Selamlar herkese,

Tuv ile ilgili çözemediğim bir problemi belki sizlerin fikri olur diye buraya açmak istedim.

Kendi şahsi aracımı Temmuz 2017 tarihinde 2. El olarak satın aldım. Aldığımda ruhsatta muayene bilgisi Aralık 2018’e kadar görünüyordu. Geçenlerde kırsal biryerde jandarma trafik çevirmesine girdim ve muayenemin bitmiş olduğunu söylediler. Kendi sistemlerinde muayenem Mayıs 2018’ de bitmiş görünüyordu fakat ruhsatta Aralık 2018 olduğunu gördüklerinde heralde sistemde hata var diyerek beni gönderdiler. Ben de ertesi gün kafamın rahat etmesi açısından ilçe emniyet müdürlüğü trafik şubeye giderek durumu anlattım. Onların sisteminde de muayene süresi ruhsatta olduğu gibi Aralık 2018’ i gösteriyordu. Bir problem yok diyerek oradan da ayrıldım. Fakat bugun ptt hgs programından muayene bilgilerini sorguladığımda aracın Mayıs 2016’da son muayenesine girmiş olduğunu gördüm. Yani bunu doğru varsayarsak jandarmanın sistemindeki Mayıs 2018 muayene bitiş süresi doğru görünüyor. Fakat ruhsat ve emniyet bilgileri Aralık 2018. Oldukça komik ve sıkıcı bir duruma düştüm yani. Bu işi nasıl çözebilirim?

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belgeyi veren, sisteme girisini yapan tuv harici her yere gitmissin bence tuv ile bu sorun cozulur.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayenesi olmadan araç satışı yapılmıyor zaten her halükarda muayenesi temmuz 2017 den sonra bitecek olması lazım

Bu arada hazır konu açılmışken çift aplikasyon jant muayeneden geçiyor mu artık bilen var mı acaba?
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler