User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Akaryakıt istasyonunu nasıl şikayet ederim?

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Akaryakıt istasyonunu nasıl şikayet ederim?

Bayramın 3. günü, her zaman kullandığım istasyondan yakıt aldım.Lakin araba hesapladığımdan fazla yakıt aldı.En fazla 23-25 litre alması gerekirken 31 litre motorin aldı.İşimiz acele olduğu için o an üzerine düşemedik.

Ben şimdi istasyonu şikayet etmek istiyorum.Pompanın hatalı olduğunu düşünüyorum.Pompa numarasını dahi söyleyebilirim.Bu sayacın kontrolü için nasıl bir şikayet yolu izlemeliyim?
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markaya şikayet ediyorsunuz size geri dönüş yapıyorlar. İşte normal çıktı ölçüm falan geri dönüyorlar

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin şamandıranızın hatası olma ihtimali yok mu peki? aracınız nedir acaba?

Kesin öyledir demiyorum belki de dediğiniz gibi istasyonda arıza veya hatta çakallıkta olabilir ama ispatı baya bir zor konu. Ancak yine de şikayet edin tabii ki, en azından bir kontrolden geçmiş olurlar. Gerçi dedikleriniz gerçek çıksa ana firmanın size doğru geri dönüş yapacağını da sanmam, kol kırılır v.s v.s işte
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin şamandıranızın hatası olma ihtimali yok mu peki? aracınız nedir acaba?

Kesin öyledir demiyorum belki de dediğiniz gibi istasyonda arıza veya hatta çakallıkta olabilir ama ispatı baya bir zor konu. Ancak yine de şikayet edin tabii ki, en azından bir kontrolden geçmiş olurlar. Gerçi dedikleriniz gerçek çıksa ana firmanın size doğru geri dönüş yapacağını da sanmam, kol kırılır v.s v.s işte
    Araçtan şüphelensem zaten hiç bahsini açmam,başkasının hakkına girmiş olurum.12 yıldır aynı aracı kullanıyoruz,yakıtın hangi çizgide ne kadar alacağını ezberledik desem yeridir.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçtan şüphelensem zaten hiç bahsini açmam,başkasının hakkına girmiş olurum.12 yıldır aynı aracı kullanıyoruz,yakıtın hangi çizgide ne kadar alacağını ezberledik desem yeridir.
    bak işte kendin diyon 12 yıldır kullanıyom diye yani benim de demem o ki herifler direk sana bi ton şey istiycekler iş depondan şamadrandan ne bileyim işte yani ipe un sercekler çünkü neden eski araba dicekler ,bide bunların çogu gevur ortakları var ya
    ama tabi siz yinede yapacagınız en güzeli bimer e markayla ilgili memnuyetsizliğinizi yazılı olarak verecekseniz
    sonraki süreç beklemek
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markaya sıkayetden once tuketıcı hakları ve sanayı tıceret mudurlugune sıkayet et.
    Pompayı olcerler,dogru bulunur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler