Bu aralar çok dikkatimi çekti, Bostancı-Kozyatağı-Suadiye çevresinde Belediye bi işgüzarlık yapmış, her tarafa akşamları görünmeyen cinsten mal mal full asfalttan oluşan kasisler yumurtlamış kıçından...
Kasislerin aptallığı şu, hangi aptal oğlu aptal yaptıysa, kavşaklardaki geçiş üstünlüğü gözetilmeden yapılmış.
Örneğin Central Hospital'ın orada yukarıdan tek yön sokak geliyor, Central'ın önündeki 2 yönlü gidiş-geliş sokağı kesiyor. Bu tek yön sokağa zaten DUR tabelası var. Bu aptal oğlu aptallar 2 şerit sokağa o ... gibi kasisi yapmışlar. Ulan geçiş hakkı 2 yönlü sokağın, ana arter kesiyosun. Hadi onu geçtim, yol hakkı sağdan gelenindir, o da tutmuyor. Tek yön sokakta kasis yok bu arada, daha önce yapılmış dandik plastiklerden var.
Benzer şekilde başka ara sokaklarda da gördüm, mal mal, beyinsizlik örneği kasisler yapmışlar. Bi fırsatını bulduğumda tek tek fotoğraf falan çekip, ilgili trafik kanunu maddesi ile birlikte başvuru yollayacağım Belediyeye, siz ne içtiniz diye
Muhtemelen Kadıköy Belediyesi'nin işi...
Geçenlerde burada bi yeri kazıp bişeyler yaptılar, sonrasında asfalt attılar güya, 2 gün sonra çöktü. Dün baktım yamanın üzerine bi daha yama yapmışlar. Ah dedim ne zekice ya...
Ulan her iş mi şeyinin ucuyla yapılır... Bu ülke niye adam olmuyor, aha yanıtı.