Türkiye'de 300 Milyon TL değerinde garaj olur mu? Vallahi oluyormuş! Vural Ak'ın sahip olduğu RÜYA GARAJ'ın 1.Bölümü YAYINDA..!
Link : YouTube
Vay be... Ne garajmış... e60 M5 V10...
Vural Bey 'in araçlarının büyük bir çoğunluğu ( 918 Hariç tamamı sanırım )TR plaka ve ÖTV MTV leri düzenli ödenen araçlar diye biliyorum. @ef186 abi açıklık getirir yanlışım var ise .
Milletvekili olup vergi ödememek için Alman plaka alanlara , çok büyük iş adamı olup G plaka MA MB plaka alanlara selam olsun.
araclar cok yeni yalnız o dikkatimi cekti, biraz daha eski model birseyler de beklerdim.. belki ikinci partta gelir
kaç tane part var acaba, hepsine gündelik biniyormuş ayrıca, her gün 1 tanesine binsen oho![]()
Videonun başındaki insignia gsi nin fiyatını duyunca hemen kapattım ve açmamış olarak hafızamdan silmeye çalışıyorum.![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
buğra eline sağlık.Baya izleniyor videon valla şuan 5.dakikasındayım 10.reklamı gördüm.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Garaj güzel. Video anlatım tarzı ve konuşmalar hoşuma gitmedi. Emek verilmiş uğraşılmış diye bastım beğen'e .
Zamanında 3-4 tane aracını tanıttığı bir program izlemiştim. Ralli aracı bir focus, bi lambo da vardı. Ama buna oranla baya baya küçük bir koleksiyondu![]()
Instagram: mutusgarage
Videolarını izlemekten sıkılmadığım nadir insanlardansınız, bu videoda çok hoşuma gitti. Takibe devam.
Bu garaj hususunun, zenginlikle sınırlı alakada olduğuna dair güzel bir örnek.Para-bilgi-feraset üçlüsü olmadan çıkmaz böyle bir garaj.Sahibine teşekkür ederiz.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)