Okumadan imzalamam.....
pist yapmak çok ucuz zaten hemen bugün başlasınlar taşımaya, devletin parasını nasıl ne şekilde nerelere boşa harcadıklarını sayamaz olduk.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
İzmir pisti için de benzer senaryo vardı. 6 ayda bitecek proje 1 yılı geçti, şu an güncel termin 2019 bahar ayları.
Keza yine izmir'de güzelbahçe'de yapımı devam eden prof karting pisti, yakınlardaki villaların şikayeti üzerine belediye tarafından mühürlendi.
Şimdi körfez'de de "yeni yer göstereceğiz" dedikleri süreç inş 2 - 3 yıla yayılmaz.
Şu memlekette bu işler zaten zor, daha da zorlaştıran, çomak sokan herkese lanet olsun...
Bela okumaktan bi hâl oldum, ne millet bahçesiymiş, millet bilmem nesi diye diye her yeri parsel parsel aldılar, keyifle gittiğim tek pistti, çok üzüldüm şu an, keşke son kez gitseymişim![]()
körfez pisti temizledik hizmeti getirdik diye de propaganda yaparlar millette oley çeker![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ulan ne millet bahçesiymiş beeh.. Valiliğin ve büyükşehirin pist için göstereceği yere millet bahçesinizi yapsanıza madem.
bahçesini .....tiklerim!!!
MSN => raymanbu@hotmail.com
Ya ben bunlar yüzünden ateis olucam yaa etmediğim beddua dua kalmadı yok arkadaş adamlara işlemiyor yaa kafayı yicem küfür etmekten küfür kalmadı artık yoruldum. Derincede harikalar sahili var hemen dibinde az geride seka park var daha neye millet bahçesi yapıcaksınız yaa kaç kişi gidicek oraya amk yaa yemin ederim çıldırıcam. Onuda yıksınlar amk onuda yıksınlar bu izmit belediyesine etmediğim küfür kalmadı zaten bunu sağladığı rantlardan bu sene hiç bir kırtasiye iş yapamadı sadece kendi adamlarına para kazandırmak için kurulan bir şirket belediyeden çok........
Vatan hainliği yapmayın. Pist de neymiş!!
Gidin yuvarlanın millet bahçesinde..
sırtınız kaşınırsa da ağaca sürtünürsünüz..
yeni yer gösterirler ama, vermezler...
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Haydi bakalım çaya
TEA WEEKEND yada TEA & Cake Meeting falan yaparız hadi yine iyiyiz he
Çimenlerde olmaz BAHÇEYE gel sloganımızla
ÇAY GÜNLERİ veya ÇAY&KEK Günleri organizasyonu yapıyorum.
Bonus özel buluşmalara mangal açılır
Ya arkadaş neden böyle spor alanları kapatılıp başka şeylere çevrilmeye çalışılıyor ya delircem yemin ederim. Bu ülke sadece futboldan ibaret olmamalı zaten ülkemizde motorsporları pahalı imkanlar az bari böyle yerleri kapatmayın arkadaşım. Sonra ülke neden gelişmiyor bir tane F1 pilotumuz yok bir tane Ralli pilotumuz yok dünyada yetişmiyor işte zaten yetiştirilmeye yerlerde yok imkan bide kapat buraları da hiç yetişmesin çok güzel ya cidden yazıklar olsun !
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)