User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Derdime çare baytarım yok...

Rew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Derdime çare baytarım yok...

Herkese merhabalar... Kendi çapımda bir kaç problemim var. Daha önce bu tarz konular açıldığını gördüm ve ondan cesaret ederek anlatıp kendi içimi rahatlatmak istiyorum. Umarım akıl verir yol gösterirsiniz Direk anlatıyorum biraz uzun kusuruma bakmayın ciddi manada önerilerinizi beklediğim için ayrıntı veriyorum.

Ortaokul ve liseyi fazlasıyla aktif bir şekilde geçiren idealleri olan belirli bir çizgisi olan bir çocuktum. Orta okulda boks ve basketbol, lisede ise müziğe ve halk oyunlarına yöneldim. Perküsyonist'im yani vurmalı enstrümanları çalıyorum. Bu alanlarda çeşitli başarılar sergiledim. Gerek arkadaşlarım akrabalarım gerekse okuldaki hocalarım tarafından bile ''akranlarından farklısın gözlerinde ışık var'' cümlesini çok duyuyordum. Galerici olan amcamın sayesinde bir ayağım hep sanayideydi en hurda araba bile benim için hayata döndürülmeyi bekleyen bir cevherdi. Elim anahtar tutar elimden geldiğince ustalara çıraklık yapardım. Kendi çapımda planımı yapmış hayat çizgimi belirlemiştim.

Bu güzel hikaye lise sonda üniversite sınavlarına hazırlanırken son buldu. Derslerimde de az çok başarılıydım. Ben konservatuvar okumak isterken ailem tarafından ''yazık değil mi derslerin iyi sağlık oku hemen atanırsın'' denildi. Bende biraz cehaletten biraz da aile baskısından sağlık alanına yöneldim. Maddi durum olarak ortalamanın biraz üzerindeyiz çok şükür. Lise sonda harçlıklarımı biriktirerek ve belirli bir bütçeye ulaştım. Gözüm yüksekte değildi ben 106 ya da Corsa gsi yani tek kapı bir araç isterken yine aile arkadaş çevresi baskısıyla ''en azından dört kapılı olsun oda genç arabası'' diye bir Doğan SLX sahibi oldum. Üniye başlayacağım güne kadar her şey normaldi ama okula Doğan ile gidip ilk derse girince kafama dank etti. Dersin yarısında çıktım ve durup düşündüm. Ben bir yola girmiştim ve bu istediğim hayat değildi. Eve döndüğümde okulu bırakma kararı almıştım aileme karşı çok öfkeliydim ve Doğana satılana kadar bir daha binmedim. Bölümü bırakıp konservatuvar okumama izin vermediler. Zorla ilk yılımı geçirdim ve o yılın sonunda çok değişmiştim.

Sonuç olarak şuan son sınıfım. 4 yıldır hiç bir şey yapmıyorum desem yeridir. Daha iyi arabalar almak için sürekli paramı biriktiriyorum. Hiç sosyal hayatım yok. Sadece gün geçiriyorum hayattan hiç bir zevk almıyorum. 3 araba değiştirdim. m alum hepsi dört kapılıydı. Hiçbiri beni tatmin etmedi 5 gün binip sattığım araba oldu. Şuan bütçem 65k ama yinede araba alamıyorum. Taban sacı olmayan arabaları bile adam eder severek biner satardık. Eski halimden eser yok. Cesaretim hevesim kırıldı bir defa. Hobilerime de küstüm hevesim çok kırıldı garip bir durumdayım. 4 yıldır sadece nefes alıyorum bu bir süreç ve bitecek diyorum. Bitince napıcam bilmiyorum çünkü hiç bir şeye hevesim yok sadece pc başında müzik dinlemek video izlemek istiyorum. Lisede ki halimle şuan ki halim mukayese edilemez. Kusuruma bakmayın kimse okumasa bile biraz içim rahatladı.
    Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Profesyönel destek al bence. Mayıs ayında 106 gti ım var yüksek devirde kullanamıyorum diye konu açıyorsun haziranda tek kapı 206 arıyorsun ehliyetim yok yüksek mi yapayım diye fikir danışıyorsun....

Bugün de gelmiş hiç 4 kapı arabam olmadı vs diyorsun, kafan cidden karışmış senin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profesyönel destek al bence. Mayıs ayında 106 gti ım var yüksek devirde kullanamıyorum diye konu açıyorsun haziranda tek kapı 206 arıyorsun ehliyetim yok yüksek mi yapayım diye fikir danışıyorsun....

Bugün de gelmiş hiç 4 kapı arabam olmadı vs diyorsun, kafan cidden karışmış senin.
    106 gti konusu forumu trollemeye çalışan bir arkadaşa karşılık açılmıştı herkes o arkadaşla uğraşıyordu gündemden uzak kalmışsınız sanırım. 3 yıldır ehliyet sahibiyim buna nasıl karar verdiniz anlamadım. 206'yı hala arıyorum eli yüzü düzgün 206 gti varsa bir heves belki alabilirim. Tam okumamışsınız sanırım 3 araba değiştirdim ***** hepsi 4 kapılıydı yazmışım. Yüksek lisans konusunda kararsızım haklısınız ara ara anlamsız hevesler geliyor.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek derdin araba olsun kardeş....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Diğer taraftan araç aranıyor diye açtığımız her konu kendimiz için olmuyor. Siteye güvendiğim için eşe dosta lazım olunca da buraya konu açıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti konusu forumu trollemeye çalışan bir arkadaşa karşılık açılmıştı herkes o arkadaşla uğraşıyordu gündemden uzak kalmışsınız sanırım. 3 yıldır ehliyet sahibiyim buna nasıl karar verdiniz anlamadım. 206'yı hala arıyorum eli yüzü düzgün 206 gti varsa bir heves belki alabilirim. Tam okumamışsınız sanırım 3 araba değiştirdim ***** hepsi 4 kapılıydı yazmışım. Yüksek lisans konusunda kararsızım haklısınız ara ara anlamsız hevesler geliyor.
    Tempracıdan bahsesiyorsun uzak kaldığım filan yok , aynı konuda ehliuetinin olmadığını yazmışsın meğerse trolmüş

Profesyönel destek alma konusuna değinmemişsin bile ayıp veya kötü bir şey değil bu senin iyiliğin için yazdım , karar senin...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnsanlar habersizce intiharr ediyor hergün bu ülkede

Tek sorununuz araba olsun
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığım mesajdan niye sadece arabalara odaklandın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tempracıdan bahsesiyorsun uzak kaldığım filan yok , aynı konuda ehliuetinin olmadığını yazmışsın meğerse trolmüş

Profesyönel destek alma konusuna değinmemişsin bile ayıp veya kötü bir şey değil bu senin iyiliğin için yazdım , karar senin...
    Profesyonel destek konusuu defalarca düşündüm kötülüğüm içinde olmadığının farkındayım yine de teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığım mesajdan niye sadece arabalara odaklandın ?
    siz neden tam okuyup dinleyip anlamadan dalga geçer şekilde cevaplar verdiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz neden tam okuyup dinleyip anlamadan dalga geçer şekilde cevaplar verdiniz ?
    Yazdığım cevapta dalga geçtiğimi düşündüysen daha yazmaya gerek yok, Allah yardımcın olsun umarım sorunların çözülür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığım cevapta dalga geçtiğimi düşündüysen daha yazmaya gerek yok, Allah yardımcın olsun umarım sorunların çözülür.
    Allah razı olsun

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cekilin ben baytarim...

Ben kitap okumayi sevmem ama sanki ihtiyacin ici dolu kitaplar okumak. Hem guzel vakit gecirirsin hem de sana hayata dair farkli bakis acilari kazandirabilir. Mesela umit aktas diye bir fitoterapi uzmani dr. Var. Onun kitaplari guzeldir beslenme acisindan. Islami bakis acisini kuvvetlendirecek kitaplar da olabilir merakin varsa. Biraz monitorden telefondan uzak kalmak iyi gelecek bence sana. Gunde 1 saat tech molasi vermeyi unutma ama o onemli
    Ex: '08 Legacy SportWagon

Next:
    '03 BMW E39 530i
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bazi gerceklerden bahsedecegim. Kaale alir almazsin, bana ne. Gercekler acidir cunku. Sen bilirsin.
    Oncelikle, dunyadaki diger herkes muhtesem hayatlar yasayip inanilmaz mutlu degil. Senin de boyle olman senin ozel bir muamele gormeni gerektirmez. Porsche panameraya binip geceleri tek basina biyere cekip aglayan insanlar var. Herkesin derdi kendince buyuk.
    Ikinci olarak sana onemli gelen bir seyin eksikligi baskasinin zerre umurunda olmayabilir. Baskasinin hayata kusme sebebine de sen gulebilirsin, bundan dolayi bu kadar uzulunur mu mal la bu diyebilirsin. Senin icin de boyle diyenler var ve olacak. Senin otomobil tutkunu yasayamaman baskasinin gozunde simariklik olarak algilanabilir. Baskasinin karisiyla olan problemlerine ise sen aptala bak evlenirken bana mi sordun bundan dolayi moral mi bozulur diyebilirsin.
    Ucuncu durum ise kimseden bir sey beklememen. Hic kimsenin senin sorunlarinla ilgilendigi yok. Emin ol sen ortamda yokken kimsenin aklina dahi gelmiyor senin sorunlarin. O yuzden kimseden sempati beklemeyeceksin.
    Dorduncusu zaten hic birimiz eski zamanlar gibi hobimiz olan otomobillerle eskisi gibi ugrasamiyoruz. Dovizin durumu paypalin kapanmasi polislerin delirmesi vatandasin cekemeyip sikayet etmesi ustalarin bir kapi boyayip kaskodan 500 almak varken senin eski aracini komple kaziyip boyamamasi vs vs nedenlerin kombininden oturu. Ben neden 1.2 1.4 vw'a bineyim ki amerikada lise sona yeni baslamis 16 yasindaki kizlarin bindigi seye ben neden bineyim ki, mesela bir sierra, cj, defender, ae86, ne bileyim e30 toplamak varken? Ben mal miyim da poloya sciroccoya vs vsye biniyorum? Ben keko muyum da 3 serisine biniyorum ama 1.6 motoru var? Dunya gorusum o kadar mi yani? Ulke dinamigi izin verse ben neler yaparim. Ama gercekler var.
    Besincisi ise her seyin senin elinde olmasi. Su anki 'beni neden dogurdunuz o zaman' isyanindan kurtulup onune bakman. Sen bir bireysin artik cocuk degilsin. Kendi problemini kendin cozeceksin. Bu ulke, ailen seni bayiyor mu? Bas git yurtdisina. Dil okulu mil okuluna kaydol, ortalama ustu ailedensin madem, kal orada, 5000 dolara supra al ugras dur. Sök tak.
    Gercekler agirdir. Sen bir kizi olumune seversin o seni friendzonelar. Sen 500bin verip astona binmek istersin hayalin odur adam 500bine 1.4 audi a5 alir biner. Onden cekisli falan. Sen bir bolum okumak istersin ailen zoruyla baska bolum okursun. Sen nargile icmek istersin her aksam her yere baskin yaparlar nargileler toplanir aksamin *** olur. Sen dunyaca unlu dj'in muzigini dinlemek icin sahnesine gidersin dam yok diye iceri almazlar. Sen kopegini cok seversin ama ölür. Sen dunyayi degistirecek bulus yaparsin gram hibe tesvik cikmaz, adam isikli ekmek dolabiyla yuzlerce bin tl hibe alir. Bunlar olmuyor mu saniyorsun insanlara?
    Onemli olan moralinin bozulmasi degil. Herkesin bozuluyor. Onemli olan bu durumda yikilmayip yoluna bakman. Bu durumu duzeltmeye calisman.
    Allah cozumsuz sorun vermesin, saglik maglik gibi. Gerisi hikaye. Git calis cabala istedigin araci al bin, kimse de mubattabin olmasin.
    Haydi kolay gele.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cekilin ben baytarim...

Ben kitap okumayi sevmem ama sanki ihtiyacin ici dolu kitaplar okumak. Hem guzel vakit gecirirsin hem de sana hayata dair farkli bakis acilari kazandirabilir. Mesela umit aktas diye bir fitoterapi uzmani dr. Var. Onun kitaplari guzeldir beslenme acisindan. Islami bakis acisini kuvvetlendirecek kitaplar da olabilir merakin varsa. Biraz monitorden telefondan uzak kalmak iyi gelecek bence sana. Gunde 1 saat tech molasi vermeyi unutma ama o onemli
    Önerin için çok teşekkür ederim abicim. Uzun zamandır elimde olan kapağını dahi açmadığım Atsız'ın bir romanı var. Tavsiyen üzerine bu gece okumaya çalışacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foruma derdini eşeleyim butonu gelsin artık
    bu nedir ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi bazi gerceklerden bahsedecegim. Kaale alir almazsin, bana ne. Gercekler acidir cunku. Sen bilirsin.
    Oncelikle, dunyadaki diger herkes muhtesem hayatlar yasayip inanilmaz mutlu degil. Senin de boyle olman senin ozel bir muamele gormeni gerektirmez. Porsche panameraya binip geceleri tek basina biyere cekip aglayan insanlar var. Herkesin derdi kendince buyuk.
    Ikinci olarak sana onemli gelen bir seyin eksikligi baskasinin zerre umurunda olmayabilir. Baskasinin hayata kusme sebebine de sen gulebilirsin, bundan dolayi bu kadar uzulunur mu mal la bu diyebilirsin. Senin icin de boyle diyenler var ve olacak. Senin otomobil tutkunu yasayamaman baskasinin gozunde simariklik olarak algilanabilir. Baskasinin karisiyla olan problemlerine ise sen aptala bak evlenirken bana mi sordun bundan dolayi moral mi bozulur diyebilirsin.
    Ucuncu durum ise kimseden bir sey beklememen. Hic kimsenin senin sorunlarinla ilgilendigi yok. Emin ol sen ortamda yokken kimsenin aklina dahi gelmiyor senin sorunlarin. O yuzden kimseden sempati beklemeyeceksin.
    Dorduncusu zaten hic birimiz eski zamanlar gibi hobimiz olan otomobillerle eskisi gibi ugrasamiyoruz. Dovizin durumu paypalin kapanmasi polislerin delirmesi vatandasin cekemeyip sikayet etmesi ustalarin bir kapi boyayip kaskodan 500 almak varken senin eski aracini komple kaziyip boyamamasi vs vs nedenlerin kombininden oturu. Ben neden 1.2 1.4 vw'a bineyim ki amerikada lise sona yeni baslamis 16 yasindaki kizlarin bindigi seye ben neden bineyim ki, mesela bir sierra, cj, defender, ae86, ne bileyim e30 toplamak varken? Ben mal miyim da poloya sciroccoya vs vsye biniyorum? Ben keko muyum da 3 serisine biniyorum ama 1.6 motoru var? Dunya gorusum o kadar mi yani? Ulke dinamigi izin verse ben neler yaparim. Ama gercekler var.
    Besincisi ise her seyin senin elinde olmasi. Su anki 'beni neden dogurdunuz o zaman' isyanindan kurtulup onune bakman. Sen bir bireysin artik cocuk degilsin. Kendi problemini kendin cozeceksin. Bu ulke, ailen seni bayiyor mu? Bas git yurtdisina. Dil okulu mil okuluna kaydol, ortalama ustu ailedensin madem, kal orada, 5000 dolara supra al ugras dur. Sök tak.
    Gercekler agirdir. Sen bir kizi olumune seversin o seni friendzonelar. Sen 500bin verip astona binmek istersin hayalin odur adam 500bine 1.4 audi a5 alir biner. Onden cekisli falan. Sen bir bolum okumak istersin ailen zoruyla baska bolum okursun. Sen nargile icmek istersin her aksam her yere baskin yaparlar nargileler toplanir aksamin *** olur. Sen dunyaca unlu dj'in muzigini dinlemek icin sahnesine gidersin dam yok diye iceri almazlar. Sen kopegini cok seversin ama ölür. Sen dunyayi degistirecek bulus yaparsin gram hibe tesvik cikmaz, adam isikli ekmek dolabiyla yuzlerce bin tl hibe alir. Bunlar olmuyor mu saniyorsun insanlara?
    Onemli olan moralinin bozulmasi degil. Herkesin bozuluyor. Onemli olan bu durumda yikilmayip yoluna bakman. Bu durumu duzeltmeye calisman.
    Allah cozumsuz sorun vermesin, saglik maglik gibi. Gerisi hikaye. Git calis cabala istedigin araci al bin, kimse de mubattabin olmasin.
    Haydi kolay gele.
    Bu uzuuunca cevabınız için, zaman ayırıp yazdığınız için çok çok teşekkür ederim. Yazdığınız her şeyin bende farkındayım bunun yanında aynı hobiyi paylaştığım insanların düşüncelerini almak daha iyi oldu. Durup düşünüp bir şeylere karar vermem ve uygulamam gerekiyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    foruma derdini eşeleyim butonu gelsin artık
    bu nedir ya
    Kimine dert olan kimine saçma geliyor haklısınız.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baytar değiliz ama bizimde cok hastamiz var.

Kardesim öncelikle yasidiklarin herkesin basina farkli versiyonlarda gelip geçmiştir.

Zamanini bosa gecirme bu zamanlarin arabadan veya aileye trip atmaktan cok fazlasiyla değerli.

Ben ozel universiteye ustun basari bursuyla ikinci öğretime şahinle gidip geldim. Araba kendi kazancimla aldigim arabamdi Okulda kendi basarimla girdigim okuldu benim icin ikiside cok degerliydi

Dogan SLX de fena değil bide böyle düşün
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler