Arkadaşlar Çankaya bölgesinde kestane pişirip, kurye ile servis usulü satışan yapan var mıdır?
Arkadaşlar Çankaya bölgesinde kestane pişirip, kurye ile servis usulü satışan yapan var mıdır?
Cankaya cevresinde kestane pisiren bi dayi bahceli 7de var, bir tane bestekarda var, bir tane de yuzuncuyilda var. Onlar da dayi yani. Siparis falan olmaz.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ankarada daha normal fiyata kestane satana denk gelemedimkız arkadaşım çok seviyor diye alıyoruz bazen de kızılay-tunalı arasında bi kaç dayıdan genelde 100 gram 15 20 tl aralığındaydı (aldırmıyorum artık o ayrı mesele
) kiloya vurunca bAya baya kaliteli et fiyatına geliyo
Marketten satın alıp tavada pişirin en güzeli öyle hem bedava fiyata geliyor hem istediğin an elinin altında![]()
Biz evde halen soba yakıyoruz o yüzden hiç sıkıntı değil bizim için kestane çizmek ve soba üstünde pişirmek
IMPOSSIBLE IS NOTHING
nar gibi olmalari icin peki ne yapiyor disarida satanlar, bunun tarifini bilen var mi
Herkese cevaplar için teşekkür ederim, bende evde fırında yapıyorum, ancak Kayseri'den Ankara'yı sorduğuma göre, vardır ince bir durum değil mi arkadaşlar![]()
Ankarada keraneci diye okudum postu bir hışımla girdim..
zaman ne zaman ve Çankaya nın neresi dostum ? elimizden gelen bir şey ise yardımcı olmak isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)