Bilgisayarım formatlandı bilgisayarcı limewire pro 4.9 yuklemiş ama cekmiyor ve hiçbirşarkıyı bulamıyor.Birkaç kişiden artık yasaklandı falan diye duydum.ipod aldım içi boş şarkı nerelerden indiriyorsunuz![]()
Bilgisayarım formatlandı bilgisayarcı limewire pro 4.9 yuklemiş ama cekmiyor ve hiçbirşarkıyı bulamıyor.Birkaç kişiden artık yasaklandı falan diye duydum.ipod aldım içi boş şarkı nerelerden indiriyorsunuz![]()
Yok limewire indiriyor bazen serverlerinde problem oluyor düzelir merak etmeha alternatif program diyorsan soulseek i tavsiye ederim cok ufak ve işe yarıyor.
1.6tdi.
Ecutech.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/22218-format_atilan_bilgisayar_icin_programlar_.html
şölye bir konu var,işini görür..
Ares tavsiye ederim
Limewire bitti artık, cogu dosyadan virüs cıkıyor.
Özgürün verdigi linkten güzel seyler bulursun.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Limewire arada sırada yapıyor .sürüm güncellemek lzm baran abi..sana tevsiyem limewire forever![]()
limewire gayet iyi çalışıyor aradıgım herşeyi buldum şuana kadar.Sende baglanmıyor mu yoksa baglanınca mı bulmuyor.
bence sil tekrar yukle ya
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
walla bn az önce lime wire kullandım işe yarıo![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)