değişik bir sezon bizleri bekliyor, yeni kurallar, saçma sapan lastikler, pilot değişiklikleri ve de farklı sürprizleriyle hadi bismillah![]()
değişik bir sezon bizleri bekliyor, yeni kurallar, saçma sapan lastikler, pilot değişiklikleri ve de farklı sürprizleriyle hadi bismillah![]()
Vay be,zaman ne cabuk gecmıs. Sımdı kac ay nasıl gecıcek derken,hoopp yenı sezon...
Bu sabah duygusal uyandım galıba.
FORZA FERRARİ-FORZA TIFOSI.
Uyandım![]()
Leclerc'i yakın takibe almak gerek, en çok onu merak ediyoruz![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Umarım bu sene Vettel & Leclerc ikilimiz iyi bir iş çıkarır. Araç iyi gibi duruyor. Bu hafta herşey belli olacakUmarım sonunda Vet'in radyodan bumbumbumbum dediği bi yarış olur
-Bu son gelen kural bakalım nasıl bi etki edecek -en hızlı turu atana 1 puan-
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Bende Ricciardo ve Renault ikilisini merak ediyorum, eğer Renault bu sene Ferrari ve Mercedes e yaklaşan bir araç çıkartabildiyse Ricciardo bu oyunu bozar o koca burnunu podyuma sokar.Kimi ve Alfa Romeo' da merak konusu ama bu sene Alfa'nın ilk yılı olacağı için pek iddiası olacağını sanmıyorum sorunsuz motor ve finish e oynarlar sanırım daha sonra ki seneler de de atağa geçerler.
Tufan has no limits.
reis nereye biz oraya bu sene alfacıyız bakalım bekleyip görecez, orta grupta bol aksiyon bekliyorum![]()
Sezon başlıyor ve hatunla mücadelemizde başlıyor... Pzar günlerini formula 1 e ayırmama o kadar takık ki.![]()
Birde böyle bir yönü var benim için...
yılda 1-2 yarış kaçırırım ama bu ilk 3-4 yarış çok heyecanlı oluyorum, sonra taşlar oturuyor yerine. Birde sezonun 2. yarısı başlarken 2-3 yarış diğerleri tahmin edilebilir gidiyor... Ferrari seriyi bozacak gibi bakalım gerçekten öyle mi.
![]()
Bütün tabuları yıkan farklı bir sezon olur inşallah güzel eğlence çıkar bizede.sonuç yine ferrari kazansın tabi![]()
bunu gibi mi
403 Forbidden
Bu işin nirvanası...Çıta yükseldi...
![]()
140 ekran yetiyor...
![]()
Arkadaşın yazlığın USA'daki evler gibi bodrumu var, oraya sinema yapıyoruz birlikte. Game of Thrones'a yetiştirmeye çalışıyorduk, aklıma fena fikir geldi şimdi@ghibli06
Liberty Media iyi iş çıkarıyor. Şu an canlı yayında pilot tanıtımları yapılıyor Bence güzel olmuş
YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)