Şirket içerisindeki bilgisayarlarda MSN'i engellemek ve bizim uygun gördüğümüz sitelere giriş izni vermek istiyoruz.Bu konuda yardımcı olan programlardan pek anlamıyorum.Acaba önerileriniz nelerdir?
www.ebuddy.com yada yahoo groupsta everyday proxy diye bi grup var orayı kullan
Sen yanlıs anlamıssın limited. Onlar engellemek ıstıyor sen engelleri acmak.
KA Style
Her bilgisayara tek tek program yükleyecekseniz alternatif çok. Merkezi bir yasaklama için Microsoft ISA server yada benzeri bir proxy/winsock vs.vs. gateway ihtiyacını var. Yada iyi bir firewall cihazına. Zyxel modemlerin kurumsal olanlarındada oldukça fazla detaylı giriş çıkışların yasaklanmaları felan var. Ama en ucuzu pc lere internet kafelerin yasak programlarından kurmak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
heee pardon :S şimdi çaktım köfteyi
ISA'yı araştırdık bir arkadaşımla bir kaç gün önce.Sanırım routerlı bir modem ve XP Prof. istiyor.Zaten toplamda 8-9 makina var.Hepsine tek tek yüklerim orası sorun olmaz fakat öyle bir program olsunki sadece benim izin verdiğim sitelere girebilsin ve MSN kesinlikle açılmasın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
PANDA GATEWAY cihazı kullanıyor bizim firma kök söktürüyor vallahi. Adsl modenim çıkışı ile hub arasına takıyorsun ortalığı kasıp kavuruyor.
![]()
Zaten CV'lere ek not olarak düşenler var MSN biliyorum diye
Engellesemde şu babamın laflarından kurtulsam
Araştırıyorum hemen.
Bu cihaz çok karışık yaBizim şirkettekiler o ne lan bu ne lan modundaki elemanlar.Bozarlar
![]()
2600$ mış Panda![]()
Panda GateWay'de fiyatı ne. 1000 dolar varmı ?
Edit: 2600 dolarmış.50 pc için felan iyide diğer türlü pahalı.
![]()
Schumi.Projects
Schumi.Projects
Bu programlar ktunnel i falan da engelliyor mu yani?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)