Link;
Ataturk Havalimanı otoparkında unutulan araclar - 1 | NTV
Abi Corveti nasil unutursun ya![]()
Link;
Ataturk Havalimanı otoparkında unutulan araclar - 1 | NTV
Abi Corveti nasil unutursun ya![]()
Unutulan degil, bi kismi kabin kokpit personeline ait. Alandaki otoparkin kapanmasini bekliyorlar
Tango-1 never dies.
orda unutsunlar çünkü istanbul havalimanında teknik çalışanının araç park yeri yok servise bağlıyız tamamen
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Unutulmus mudur unutulmamis midir bilmem ama su fotograftaki c4 yediemine gecip ordan da satısa cikarsa kesin yazilirim.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
iES *** keser 28.000 km de daha
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
jantlar 96 model ferio jantları, plakada eski değil.. muhtemelen işi bilen birindeydi araç ama nerde acaba sahibi ?
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
asıl açık otoparkta bir yığın araç var.
tr plakalılar çözülürde diğerleri gümrüğe geri döner herhalde.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Çoğu cezaevinde diye biliyorum bende araç sahiplerinin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cidden nasıl kalmış orda o araçlar, ülkeden kaçmaya çalışırken otoparka çekmişler de sonra cezaevine girince araçlar orda mı kalmış.. hayret edilecek iş...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
şöyle söyliyim. TV'lerde bangır bangır gösterilen terminaller ile apronda firmalara verilen yerlerin hiç alakası yok, elektrik sorunu çekildiği zamanlar oluyorŞu an biraz işler yoluna girdi. Bizim personel girişi yaptığımız yerin etrafı hala inşaat halinde. Arabayı getirip öylece bırakabiliyorsun boş alana. Diğer kapı girişlerinde de bu şekilde arabaları bırakan çokça insan var. Sadece THY Genel müdürlük bünyesine adam akıllı bi otopark yapmıs sanırım gördüğüm kadarıyla. Bi kaç yıl sonra illaki hepsi yapılacaktır.. ama şu an vasat. Ağlanacak halimize gülüyoruz bizde
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)