Yeni hava alanında ispark varmı.
Otoparklarımız – İSPARK İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ
web sayfasında belirtmemişler. Oraya o kadar para gömen yandaş konsorsiyumum buna izin vereceğini sanmıyorum. Tuvaletleri bile paralı yapacaklarmış neredeyse..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Yaz tatili için hangi havaalanından uçsak diye düşünüyorum ama otopark olayı can sıkıcı.
Google'a sorduğumuzda fiyatlar bu şekilde gözüyor. 1 hafta kapalı otoparka koysak 440 tl yapıyor.
Kapalı otopark ücreti,
0-1 saat: 21 TL,
1-3 saat: 25 TL,
3-6 saat: 39,50 TL,
6-12 saat: 47 TL,
12-24 saat: 63 TL,
aylık 444 TL.
Açık otopark ücreti,
0-1 saat: 16 TL,
1-3 saat: 19 TL,
3-6 saat: 29 TL,
6-12 saat: 32 TL,
12-24 saat: 44,50 TL,
aylık 332 TL
TravelCar
wyndham'da parkedip götürmeleri dışında seçenek yok şimdilik sanki
İGA otoparkı dışında seçenek yok.. fiyatları ise 15 nisan 2019 itibariyle:
kapalı otopark (otomobil)
0-1 saat:21 tl
1-3 saat:25 tl
3-6 saat:39.50 tl
6-12 saat:47 tl
12-24 saat:63 tl
abonman aylık: 444 tl
açık otopar (otomobil)
0-1 saat:16 tl
1-3 saat:19 tl
3-6 saat:29 tl
6-12 saat: 32 tl
12-24 saat:44.50 tl
abonman aylık: 332 tl
40 lira git gel otoban ücreti. Otoban harici yol yok. Metro yok, toplu taşıma ise servis ile taşımacılık. Türkiye,2ye atılan en büyük kazık olarak tarihe geçecek bir proje.. Fyatlardan sonra aklıma gelen replik ise :
İmamoğlu orada bir yer bulursa ilerleyen zamanlarda ispark koyar
yazın başkana![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Getirin Arnavutköyde bizim evin oraya bırakın sonra taksiyle gidin hem göz kulak oluruz aracınıza
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Teşekkürler arkadaşlar. Otobüsle gidicem birdahaki sefere bir yöntem buluruz. Arnavutköy mantıklı duruyor.
Saatlik Arac Kiralama - Kullan Bırak Araclar - Moov by Garenta
Geçen sefer valeli teslimat (ilk teslimat bu şekilde olması gerekiyor, sözleşme vs. imzalanıyor) gece saatlerinde yapılamadığı için gece uçuşu öncesi kullanamadım. Ama önümüzdeki dönemde gerekli olacak gibi.
Havaist'le de aslında çok rahat şekilde ulaşım sağladım ama trafik olmayan saatlerde idi.
Şu Moov denenebilir.
Moov tavsiye ederim, her türlü taksiden ucuza geliyor. Ben sık sık kullanıyorum. Geçen hafta arkadaşa söyledim İGAya giderken kullan diye, ağzı kulaklarındaydı![]()
Ben o parayı vermemek için yeni otobana girip havalimanı istikametinde gişelere gelmeden sağda tesis var oraya bıraktım arabayı numaramıda bıraktım.
Otobana yayan çıkıp taksi durdurdum bol bol taksi geçiyor artık öyle gittim havaalanına
İş için izmire gittim ertesi gün otoyol görevlisi olduğunu söyleyen biri araba dünden beri buradaymış kimsiniz ne zaman alacaksınız diye aradı
Sıkıntı yapmadılar şimdilik ama en kısa sürede lütfen aracınızı alın diye ikazda bulundular
Şirket arabasıydı bi deniyeyim dedim öylesine ama bu çakallığımızıda yaptırmayacaklar gibi![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Otoban harici yol var. Kemerburgaz üzerinden ücretsiz bir şekilde gelebilyorsunuz.
Otopark olarak havalimanı işletmesinin haricinde malesef ispark yok.
Bizim gibi personellerin giriş yaptığı kapıların önü bomboş kocaman arazi henüz otopark yapmadılar. Destek Bölgesi/kapısı diye geçiyor fakat terminal ile bu kapı arası 7-8 km mesafe var.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Twitter dan baskana ve isparaka yazın ispark için beyler
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Evet personel için ayrılan ve şimdilik hiçbir giriş çıkış engeli denetimi vs bulunmayan bir otopark olduğundan birileri daha bahsetmişti. Toprak alana bırakıp gidiyorsunuz diye ama oralardan öyle yürünmez, elde bavul bilmemne falan![]()
Moov deneyenler güzel olduğunu hep söylüyor, ancak özellikle havalimanı transfer işlerinde 50 TL'lik hizmet bedelinin yakında alınmaya başlayacak olması, işin cazibesini büyük ölçüde baltalayacak. Çünkü böyle günlük araç kiralamadan neredeyse farkı kalmayacak.
Büyümek yerine küçülmeye gittiğini söyleyenler ve çeşitli ufak tefek sıkıntılar yüzünden Şikayetvar'da 16 sayfaya ulaşan şikayetler gelmeye başlamış bile. Güzel başlamışlar gibi görünüyor, umarım batırmazlar.
Haziran-Temmuz aylarında Sabiha ve İstanbul Havalimanlarından yolculuklarım olacak, Moov kullanmayı düşünüyorum, inşallah şu 50 TL'lik hizmet bedeli muhabbetini patlatmazlar.
Avcılar'dan geliyorum kemerburgaz yapıp oradan mı geçecektim ? Madem ücretsiz yol var THY personeline neden otoban ücreti veriyor ? Ücretsiz yerden gelin diyebilirdi..
MARMARA OTOYOL İNŞAATI ADİ ORTAKLIĞI TİCARİ İŞLETMESİ | Kuzey Marmara Otoyolu (KMO)
Avrupa tarafı kalyon inşaata ait ve 2 milyar 700 milyon lira yatırım bedeli var. İGA'da ortaklar teker teker çıkıyor onun tek sahibi de Kalyon olacak. İBB'nin vakıflara bir senede yaptığı hibe yaklaşık 1 milyar TL. Kendi özkaynaklarını kullanıp halkçı politikalar uygulamak varken Kalyon'u zengin etmeye devam.. Sabah akşam muhalefete iftiralar atan ATV-Ahaber - Sabah - Takvim basın organları kime ait ? bingo ! Peki kim bu Kalyon diyesi geliyor insanın değil mi ?
Bir otoparktan nerelere geldik. Kör olan bile görüyor artık tezgahı... Yarım bir şekilde havalimanı aç, mevcut çalışan havalimanını atıl hale getir bu ülke bu kadar zengin mi? Havalimanı ismi üzerinden polemik çıkar cukkalananı arka plana at. İnsanlar otoban kenarına arabasını bırakıp 50 liranın hesabını yapar hale gelmiş. Almanya kıskanıyor ama değil mi ? Rantını seveyim onların !
Not: bu yazı uçağa bittikten sonra piste ulaşmaya çalışırken ki yarım saat içerisinde yazılmıştır..
Son ucusumda havaalanindan kartal’a taksiyle gittim. 190 lira tuttu 1.kopru uzerinden, 10 lirada kopruye verdim 200 liraya gelmis oldum.
Havaalani taraflarini pek bilmiyorum ama ucretsiz yol secenegi de varmis. İnternette giselerden gecmek zorunluymus gibi yazilar var. Bilgilendirmis olayim dedim.
3. Kopruden gitseydim 25km yol uzuyordu, taksicinin soyledigine gore toplamda 55 lira kopru ve otoyol kullanim ucreti uygulaniyormus.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)