***** öss'ye girdik çıktık pek bişi değişmedi ama ODTÜ K.K.K'yı tutturuyorum..
bana kıbrıs'ta satılık araç bulabileceğim bir site adresi verebilecek olan war mı??
şimdiden teşekkürler
Efe...
***** öss'ye girdik çıktık pek bişi değişmedi ama ODTÜ K.K.K'yı tutturuyorum..
bana kıbrıs'ta satılık araç bulabileceğim bir site adresi verebilecek olan war mı??
şimdiden teşekkürler
Efe...
alıcaksın tmm. TR ye nasıl sokucaksın. o alet orada kalıcak.
gelirken satarım ya sorun değil...
orda almak istiyorum..
ama TR ye geri döndüğünde alet orada yatıcak. 3 ay fln. o orda yatarken sen bırakıp gelebilicek misin peki?..
niye orda yatsın ki buraya feribotla geçemiyormuyuz...
efe-E Nickli Üyeden Alıntı
sağdan direksiyon... geçirsen bile belirli aralıkllarla gene kıbrısa sokmak zorundasın aracı...
ya tamam sadece yaz için getiririm sonra geri döneriz temelli dönüştede satarım
Gidip kendin görmeni tavsiye edrm ben bizzat baya bi araca bindim biraz farklı duygular içerisnie giriosn supra evo felan olunca bindgn araçlar
Ne düşünüosn arac ? okul ne tarafta ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
"ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Lefkoşa kentinin 50 km batısında, 12,000 nüfuslu Güzelyurt kentinin 6 km kuzeyinde yer alan Kalkanlı bölgesinde, 3000 dönümlük bir arazi üzerinde kurulmuştur...."
adres olarak bu ve Türkiye'ye en yakın bölge galiba...
Hmmm orda araba alabiliosan al derim ztn braz sıkıcı biyer benzin Trden daha ucuz. gittiginde bakarsın .
Birde dikkat et cok garip trafik kuralları war.
Benm arkadasmn arabasına park halinde patlamşlardı suclu biz olmustuk milim dısardaymıs araba Tr plaklara takıolar biraz. Bide cyprus ehliyeti war garip garip şeyler yani sıcagı dersen fenaa kolay gelsin![]()
bu 6 maddeninde açıklamasını yapabilir misin cem abi..cem Nickli Üyeden Alıntı
çünkü kafamda bi çok şey oturmuş durumda ama ne yapacagımı bilemiorumm
bencede acele etme oraya gıdınce guzel bi araba bulursun nasılsa..yaris 1.5turbo mesela..en basıtınden..ama o sıcak mahveder adamı yaa
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ben tabiki honda dusunuyorum burda alamadım orda aliim diorum...
1,8 vtec 175 hp![]()
aslından TR vatandaşi olduğun için aracınla bu tarafa yani Türkiyeye geçebilrsin bildiğim kadarıyla belli aralıklarla girş çikiş yapmana gerek yoq olsa bile sanırım sınır 6 ay.bunun hariçinde kıbrıs gerçekten güzel bi yer benim bi ark orda yakın doğu halkla ilişkiler okuyo rahattır kıbrıs piyasasından daha ucuza arçlar bulabilrsin kıbrısta sana yardım cı olabilecek galericiler var bi sıkıntısın olmasın....
Şöle anlatiyim.
Bence hemen gider gitmez araba peşine düşme bi çevreyi felan tanı.sıkıcı biyer derken arkadasın felan olursa böle paso yan giden supra m3 felan canın sıkılmıoşaka bi yana sıcagı cok fenadır yazın.ztn sende yaz okuluna kalmazsan bi sorunun olmas o konuda.Ben önce Tr de bi universite tercih etmeni en son ihtimal oraya gitmeni tercih ederim.Tabi Odtü' imiş okul.Bu braz kriterleri deişitiro. sonucta egitim cok onemli ben hiç duymamştm orda o okulu.Egitim kalitesi eminim iyi seviyededir alıştıktan sonra kıbırısı seversn die düşünüyorum.bol bol has JDM araçları görünce keyfilnrsn ayrıca
Traifk tersten dkkat et karsıdan karsıya gecerken arac carpmasn eheh
hadı bakalım once bı gıtte gerisi kolay1.8vtec alcagına type-r la dogrudan baslangıc yap
yada toyota celica
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
eheh s2000 beyaz tavsie ederim![]()
celica ıyıdırrolmadı MR2
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)