arkadaşımın hgt yeni aldı allah kaza vermesin..
filtre egzos dereceli egzantirik chıp son olarak spor şanjuman ve nos taktırdı. sanırım son yaptıklarından sonra 180 190 hp ye ulaştı..
![]()
arkadaşımın hgt yeni aldı allah kaza vermesin..
filtre egzos dereceli egzantirik chıp son olarak spor şanjuman ve nos taktırdı. sanırım son yaptıklarından sonra 180 190 hp ye ulaştı..
![]()
o yaptıklarından sora nos hari en kötusu zaten 170 180 hp yakalaması zaten...ben 2001 senesinde stok olarak kullanmiştım... ama senın dedıklerınden sora sanırım bi 250 olması lazım![]()
bu aracı bu sıteye uye 34GUN34 nıcklı mustafa arkadasımız yaptı. chıp derecelı egzantrık egzoz fıltre NOS lu halde sattı. sanırım sızde sattıgı kısıden almıssınız. hayırlısı olsun kız gıbydı mustafadayken
[QUOTE=sulhi;504834]o yaptıklarından sora nos hari en kötusu zaten 170 180 hp yakalaması zaten...ben 2001 senesinde stok olarak kullanmiştım... ama senın dedıklerınden sora sanırım bi 250 olması lazım[/QUOTE
tahmini zaten ama bende dedim biraz az bi tahmin![]()
etrafındakileri ürkütmemek için az sölüyo![]()
nos hariçtir bnce onun tahmini beygir düşüncesi![]()
maşallah kazasız belasız çok güzel bi sonuç
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Vay be nerden nereye ben bu aracı ilk sahibinden almaktan son anda vazgeçmiştim
Kazasız belasız maşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Güzel bir HGT
Videoları falan vardı, osmanbey tarafında da bol bol görürdüm![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
şimdi araç çankırıda.. gözü gibi bakıyo valla ama çok aradı böle bi araba aradığınada deydi.. gözünden sakınıyo toz kondurmuyo... ama gerçektende güzel arabaymış kalkışı falan harika...
güzel araç güle güle kullansın![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)