antalyalı bazı arkadaşlarımız pist için koşturuyor.belki bizlerinde bi yardımı olur düşüncesiyle sizlerlede paylaşmak istedim.
www.antalyayapististiyoruz.com
antalyalı bazı arkadaşlarımız pist için koşturuyor.belki bizlerinde bi yardımı olur düşüncesiyle sizlerlede paylaşmak istedim.
www.antalyayapististiyoruz.com
herkez üçer beşer kere imza atmış çok ciddiye alınmaz bu heralde
ben getirdim zaten ama ciddi bi iş olsun diye dedim
Bir Ankaralı olarak, heryerde adam akıllı pistlerin olmasını isterim fakat imzayla olucak işler değil bunlar. Ha yine faydası olur belki katılalım.![]()
bende ist / antalya hattın olarak mesajımı gönderdim yaz aylarında çoğunlukla antalyada bulunduğum için![]()
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
imza atan arkadaşlara teşekkür ederim ne diyeyim olursa eger bişey hepimizin pisti olucak.en azından icraat yapılmaya çalışılıyor.diger illerdende katılım olursa daha ciddi düşünülür emin olabilirsiniz...
en güzeli antalya büyükşehir belediyesine baskı yapmak seçim üzeri kesin yaparlar
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
acıkcası TriLyonLuk Pist projelerinin 3000 5000 imza iLe biLe oLucağini sanmiyorum genede imzamı attım kolay gelsin..
Antalyada bi pist projesi var zaten. Bkz:
http://www.auto-drom.com
Cok yakında Antalya demişler. Bunu belediyeler yapmaz heleki Antalya Belediye başkanlarını bildiğim kadarıyla hiçbirisi bu işle uğrasmaz
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
umarım karşılığını alırsınız.
Fakat birşeyi merak edyorum. antalyada drag ya da yarış pisti için yeterli katılımcı ve seyirci desteği var mı? şimdi pist yapılır da yarışacak araç ve seyirci olmazsa işletilmesi imkansız.
Benim gördüğüm kadarıyla sadece ankarada ve istanbulda bu potansiyel var.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
başkasının yanında böyle bişey söyleme ömer fazla degil 5yıldır en çok şampiyon olan pilotlar nerden çıkmış baksan yeterli...tr de ankaradan çok en çok seyirci olan şehirde antalya.sadece konuşmak için böyle şeyler söyleme ömer...istanbuldan miniksler ve cemal abiden baska katılımcı yok...ulusal kovalayan yok antalyadan heryıl 4 arac ulusal kovalar...istanbulun nüfusu 15milyon antalya 2milyon...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)