1.4 TSİ 110 kw ( 150 hp ) + 85 kw elektrik motor toplam 245 hp - 400 nm tork. FWD , 6 ileri DSG
Skoda Octavia RS iV (2020) - pictures, information & specs
Skoda Octavia RS iV Combi (2020) - pictures, information & specs
![]()
1.4 TSİ 110 kw ( 150 hp ) + 85 kw elektrik motor toplam 245 hp - 400 nm tork. FWD , 6 ileri DSG
Skoda Octavia RS iV (2020) - pictures, information & specs
Skoda Octavia RS iV Combi (2020) - pictures, information & specs
![]()
Focus spec.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Sw arkadan çok güzel![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
güzel olmuş ama bencede focus a benzemiş ya![]()
ciddi guzel duruyor.
markalar siyahli nikelajli replika jant misali duran jant modellerinden vazgecmeliler kesinlikle.
evet tamam, avrupali adam araba yikatmiyor olabilir, aralari siyah olan jantlar daha kullanisli olabilir ama herseyin bi yakisani var..
sw ve sedandaki jant modelleri ayi olmasina ragmen, sw deki gri rengiyle cok daha guzel durmuyor mu?
Bende A3 Sedan a benzettim, ama güzel olmuş.
Dizayn yine güzel.
Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki yeni jenerasyon 4wd olacak diye okuduydum sanki bi yerlerde :/
octavia RS sahibi olarak bence cok guzel olmuş. Motor hacmi konusu ulkemizin avantajına olsada yurt dısı platformlarda baya baya dalga geciliyor. hayırlısı bakalım turkiyeye gelecek mi.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
hybrid araçların hiç biri türkiyede uyguna hiç satılmadı.bu araç'da zaten geliş fiyatın'dan vergilendireleceği için fiyatı yüksek olucaktır.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
alet güzelde memleketteki ötv sistemi nalet.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Lansman ayağına alınırsa alınır. O da minimum 250 gayme olacaktır. 1.4 olursa tabii :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)