Merhaba herkese;
Ufak bir meblağ Paypal ödemesi yapmam gerek. Yurtdışında yaşayan veya herhangi bir şekilde yardımcı olabilecek var mı? Bağış ödemesi yapacağım. Meblağ 10$\€. Komisyon da veririm sorun değil.
Merhaba herkese;
Ufak bir meblağ Paypal ödemesi yapmam gerek. Yurtdışında yaşayan veya herhangi bir şekilde yardımcı olabilecek var mı? Bağış ödemesi yapacağım. Meblağ 10$\€. Komisyon da veririm sorun değil.
Benim paypal var ama i.inde para yok o kadar![]()
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Amac sadece para gondermek ise, yani urun gelmedi vs halllerinde iade gibi paypalin avantajlarindan faydalanma amaci yoksa transferwise kulllanmanizi oneririm. Cok uygun komisyon oranları mevcut.
"Korkmadık, savaştık"
Türkiye'den yapılmıyor.
Yurtdışı banka hesabı ve kredi kartı olanlar kullanabiliyorlar diye biliyorum en son bir şeyler değişmediyse.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben yurtdisinda yasiyorum, paypal var, nereye bagis yapacaginizi yazarsaniz benim icin uygun bir yer ise ben turkiyedeki hesabimi yollarim size, siz oraya yollarsiniz ben de burdan adiniza bagis yaparim.
yalniz bastan soyleyeyim Ataturkcu milliyetci Turk insaniyim, bu bakis acilarina uygun olmayan bir yere bagis yapacaksaniz hic yazmayin![]()
İngiltere'deki Size Ozel Posta Kutunuz / İngiltereden Alışveriş Yapmak Artık Daha Kolay .....
burayla bir görüş istersen arkadaşımın abisi bakıyor. İngilterede yaşıyor elemena. Yardımcı olabilirler sanki. Paypal hesap filan da açtırıyorlar diye biliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)