Arkadaşlar leon aracımın aynalarındaki sinyalleri çin menşeili kayan led sinyaller ile değiştirdim....
Muane zamanımız geldi...
Kimisi vize den geçer kimisi kalır diyor...
Bu tip bir işlemle muaneden sıkıntısız geçen varmı ?
Arkadaşlar leon aracımın aynalarındaki sinyalleri çin menşeili kayan led sinyaller ile değiştirdim....
Muane zamanımız geldi...
Kimisi vize den geçer kimisi kalır diyor...
Bu tip bir işlemle muaneden sıkıntısız geçen varmı ?
yeni tip araçlarda audi vw grubu özellikle stoplarda falan kayar led olarak kullanılıyor şuan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum genede tüv türk elemanları belli olmuyor orjinal araç parçalarına bile sıkıntı çıkartabiliyorlar
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Hiç bişey olmaz, niye kalsın? Sinyal yanıyor mu, yanıyor.
Rengine ve yanıp yanmadığına bakılıyor sadece.
Sinyali kırmızı, mor falan filan yaparsanız "rengi yanlış" diye kusur alırsınız. O da hafif kusurdu yanılmıyorsam. Çünkü ülkemizde az da olsa eski Amerikanlar, grey market olarak kırmızı sinyal lambalı - stoplu Amerikanlar falan oluyor Corvette vs gibi...
konuyla alakalımı bilmiyorum ama başıma geçen şöyle birşey geldi.
yeni kasa ibiza aracıma , oem led far takımı uyguladim.
çalişma prensibi şuydu. normalde beyazlar yanıyor , sinyal veya dörtlü yakıldığında , sarı yanıyor , sarının yanmadiği anda beyaz geri yanıyor.
tüvden geçemedim.
şu prensiple çalişiyor olmalıymış.
'beyaz yanıyor , sinyal ya da dörtlü yaktiğinda beyaz tamamen sönecek , beyaz sönükten turuncuya geçecek'.
özetlemek gerekirse şöyle istiyor tüv. turuncu-boş-turuncu-boş-turuncu-boş.
benim kodlamam ise turuncu-beyaz-turuncu-beyaz-turuncu-beyaz şeklindeydi.
neyse 2. randevuya istedikleri şekilde kodlayip gittik sorun olmadı.=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)