Herkese merhaba.
Araç çok kıymet verdiğimiz bir doktor ablamızın aracıdır. Bizden ricası üzerine aracın tüm işleriyle birebir ilgilenip satışa hazır duruma getirdim.
Araca bin kilometre önce 16 bin lira para harcanarak sıfır motor yapıldı. Bu işlem aracın kilometresinden kaynaklı yapıldı ve kronik yağ yakma problemi giderildi.
Ablamızın beyanına göre 200 bin kilometre ağır bakımında şanzıman robotu ve alt takımı komple orijinal parçalarla yenilenmiş ayrıca benzin pompası orijinal parça ile yenilenmiş ancak bu işlemlere dair kayıtlarını ben bulamadım. Şanzıman ve alt takım konusunda kısaca aracın yürüründe ekstrem bir ses, tıkırtı, silkeleme tarzı durumlar yok.
Plaka yeni seri fakat ablamız aracın ilk sahibi. Satın alındığındaki evraklar, kitapçıklar, yedek anahtar vs. mevcut. İlk plakası 07 olduğu için Ankara'ya taşındıktan sonra plakayı kendisi 06'ya çevirmek amaçlı değiştirmiş.
Aracı bayiden çıkarttıktan kısa bir süre sonra sol ön kapı değişmiş. Diğer kısımlara dair bilgisi yoktu ben bugün alıcı arkadaşa mahçup olmamak adına araca ekspertiz yaptırdım. Sol ön kapı değişimi harici sağ arka çamurluk ağız kısmında ve marşpiyerde boya var.
İlandaki numara babama ait. Forumdan arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla dönüş yaparsa ben elimden geldiğince fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım. Görüntülü konuşma yoluyla aracı isteyenlere gösterebilirim.
Kilometre: 204.600.
Fotoğraf:
Link: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2560894/detay/
İlan no: 942560894