arkadaşlar bugün asst 16/30 da muayeneye gittim sıra numaramı aldım 17/30 da sıram geldi girdim yaptırıp çıktım korkacak öyle yok 2 tüp 2 ilk yardım çantası vsvs die balon haberlere inanmayın
1 tüp tarihi yakın yangın tüpü ilk yardım seti ve reflektör ,ilk girişte bakılıyor bu ok.
parklar farlar sinyaller kontrol ve plaka lambaları
altda yağ kaçağı olmayacak
eksozda çürük olmayacak
ön ve arka lastik ebatları taşıyıcı üstündekiler mesela ön 2 lastik eş ebatda olacak arka 2 başka markada olsa sorun yok sadece ebatları aynı ve dişleri iyi olsun yetiyor
ön takım kontrolü
özellikle gitmeden önce ÇOK ÖNEMLİ DETAYLI BAKILAN VE BİR ÇOK ARAÇ KALAN SERİ
far ayarı bunu yaptırıp gidin
eğer muayene harcı 123.00 ytl eğer muayeneniz geçmiş ise geçen aylar için fark alınıyor bunu otmtk bilgisayar ayarlıyor 125 le gitmeyin bi kaç ay yada sene geçik ise fazla para bulundurun yanınızda
fren ler ön ve arka + el freni detaylı kontrol ediliyor
arabada hafif ezikler önemli diil çürük ve aşırı vuruk olmadığı takdirde geçiyosunuz
saat 18.00 a kadar vezneleri açık akşamda 20.00 a kadar hatta yoğunluk varsa 22.00 a kadar çalışıyolar.
sabah erken gitmeyin gidiş saatini 16.00 gibi ayarlarsanız yoğunluk olmuyor ve en geç 17.17/30 gibi işiniz bitiyor
NACİZANE BİLGİNİZ OLSUN
ve çok beğendim olması gereken gibi olmuş kargaşa yok yok önüme geçti yok bilmemnebitmiş renkli cam aşırı koyu diilse hafif kusur a giriyor ve kalmıyosunuz
1.EKSOZ PULUNUZ
2.TRAFİK SİGORTANIZ
3.LPG VARSA SIZDIRMAZLIK BELGENİZ
4.BORCU YOKTUR KAĞIDI
5.RUHSAT
Bİ ÖNEMLİ DETAY DAHA ALTTA YAZIYORUM BU ÇOK ÖNEMLİ
eğer aracınız 34 plaka diil ise bulunduğunuz ile sevk ediliyosunuz fakat bizim saçma bürokrasimize ek devlet bi çözüm üretmiş oda şu yasal olanı yazıyorum
aracın 07 plaka muayenen bitik dielim seni antalyaya sevk ediyo nası gidicen masraf vs dünyaa gidiyosun trafik polisine bnm muayenem bitik bana ceza yaz diyosun
YURDUMA BAK62 000 cezası hemen yazıyo ve canlı para ayağada gelmiş
,seni karayollarına sevk ediyo ordan çekme belgesi alıyosun o izin belgesi ile muayeneni istediğin yada bulunduğun ilde yaptırıyosun
bugün öğrendim ve antalyaya yada başka illere yapacağın yakacağın yakıt masraf vs bi yana 62 000 ytl lik ceza ile bu iş oluyo maddesi ve yasal olanı bu
saygılar bilginize
saygılar