Arkadaşlar herkese selam. Öncelikle uzun ve detaylı bir konu olacak Allah izin verirse.
Aracım 2012 model F30 kasa 3.20d ve fabrikasyon M Tech. Gelelim aracın alınış hikayesine; 2014 modeli A3 1.6TDI DSG Ambiante paket aracım vardı. Aracımdan çok da memnundum. Araçla ilgili dürüst ve işi bilen düzgün bir ustam vardı. Sürekli tek başıma uzun yola gittiğim için konforu, iç malzeme kalitesi, sessizliği, az yakışı ve donanımıyla çok memnundum. Yarı deri yarı kumaş koltukları, otomatik uzun far asistanı, iç mekan kalitesi donanımı vs mutlu ediyordu ama bir şeyler eksikti hep. Sanki tamamen mantık üzerine yapılmış ve doğru çalışan bir evlilik gibiydi A3 benim için. Bir gün bir anda ben bu arabayı satacağım deyip, dükkandan çıkıp arabayı yıkatıp ilana koydum. Satacağım dememle ilanın yayınlanması 3 saat falan sürdü. Niyetim oynanmamış, düzgün ve orjinal M paket E90 veya E60 almaktı. A3'ü ilana koymadan 3 gün önce de rutin bakımını yapmıştım. Yazlık Continental kışlık Nokian lastiklerim sıfır daha ama satacağım dedim artık.
A3 satılmadan önce 222.000km deydi. Bu km'ye içinde hiç bir deformasyonu yoktu. Bu fotolar aracın ilan fotoğrafları;
Neyse A3'ü ilk gelen aldı gitti. Başladık BMW bakmaya. Çile is starting. 177 hp'lik dizel BMW motorlu bir araba alırsam kafamdaki plan direk zincir, pompa ve gerekiyorsa türbin bakımı yaptırmak. Bunun için kenara bi miktar para da ayırdım. E90 3.20d 2011 184 hp M araba buluyorum ama arabalar recaro koltuk ve antrasit tavansız arabalar. Benim olmazsa olmaz antrasit tavan ve nubuk recaro. Edition M E90 bakıyorum hiç araba yok. Neyse E60 bakmaya başladım hiç düzgün araba yok. Bi araba buldum 2007 M sport makyajlı ve 163 hp motor. Herkesin öve öve bitiremediği kombinde. Araba 160.000 orjinal kmsi ve m sport. Gittim baktım. 402.500 dedi 400.000e elimi uzattım vermedi adam, iyi ki vermemişBu arada 163 hp motor çalışırken sanki düşecek gibi. Performans yok ile eh işte arası. Dedim bu da olmaz. Artık o kadar bıktım ki makyajlı A3 sedan alayım demeye başladım.
Bir akşam sahibindende kaydettiğim favori aramaya bakarken bi araca hiç bakmadığımı gördüm. İlan fiyatı F30 kasaya göre ucuz E90'a göre pahalı. Araba 2012 model olduğu için ben E90 diye düşündüm. Bi baktım meğer F30muşFiyatı bütçemi aşıyor ama gene de aradım. Araba ilk sahibinden, orjinal M paket, hiç oynanmamış sıfır aksesuar ve sadece 124.000km'de. Araç sahibi direk telefonda %10 indirim yaptı. Dedim yarın sabah geleyim bakayım.
Gece düşünüyorum bütçeyi aşıyoruz ama dükkanın işleri iyi çok şükür, gözüm kesiyor alabilirim diyorum. Hiç sıfır heyecan sıfır hevesle sabah kalktım arabaya bakmaya gittim. Araba toz içinde, içi dışı yarım parmak toz var. Sahibi ben yaşlarda düzgün bi arkadaş. Anahtarı verdi buyurun bakın sürün istediğiniz gibi dedi. Bi şaşırdım, diğer baktığım araç sahipleri arabayı sür derken bi kaza bela olursa ilan fiyatından alırsın diyordu. Arabaya baktık bi problem yok. 2014 de bi kaza yapmış ön çamurluk ve kapı Borusan'da değişmiş. Kayıtlar ve tramer detayı tutuyor.
Arabaya bayıldık. Satıcı çocukla da babalarımız çok eski arkadaş çıkınca bi daha pazarlığa tutuşup ekspere gittik. Denilen dışında bir şey çıkmayınca bir anda F30 sahibi oldum. Bu arada eksperde rapor hatasız boyasız çıktı. Bir de eksperle tartıştık. Biz bilmeseydik ne olacaktı diye. Eksper sahibi ekspertiz ücretini almadı.
Arabayı aldık, eski sahibini evine bıraktık ama arabada lastik yok. Dedi ki satıcı ilk lastikleriYani bir insan 184 hp arkadan itiş bi araca bu lastikle nasıl binmiş?? Muhtelemen yeni lastikleri vardı ama söktü bize bunlarla verdi. Çünkü kendisi de W205 C AMG paket alacağım diyordu. Lastik ebatları aynı. Ona ayırmış olabilir.
Direk lastikçiye gittim sıfır Nexen ve orjinal ebatlarda lastikleri aldım. İlk lastiği olduğunu gören herkes şok![]()
Ondan sonra aracın eksiklerine göre yapılacaklara başladık. Zincir kontrolü yapıldı fakat hiç ses duyulmadığı için şimdilik beklemede zincir değişimi. Sadece turbo da hafif ses var denildi. Ona bakacağız tamirat düşünmem sıfır orjinal turbo alırım gerçekten ses varsa.
İlk olarak F1 vites kulakçığı ve spor vites topuzu ile başladık. Orjinal joistick vites topuzu söküldü yerine orjinal parça spor vites topuzu(sanayi dilinde cobra) takıldı. Sonra da arka kapağı ile birlikte vites kulakçıkları takıldı.
Sonrasında kendi mesleğimiz babadan 50 yıllık camcılık olduğu için en kaliteli, gerçekten güneş ışınlarına etkili olan ve dünyanın en büyük cam üreticisi Saint Gobain'in yan kuruluşu olan Solar Gard marka cam filmimiz çekildi. Crown Detailing'de yapıldı. Ön cama Ultra Performance 75 serisi diğer camlar ve sunroof'a ise Smoke 20 serisi film çekildi. Araç kirli kusura bakmayın.
Bu arada yakıt tüketimi o kadar iyi ki sakin kullanım şehir içi 5.5 litre pompa verisi ile geziyorum. A3 ile aynı yakıyor neredeyse.
Ondan sonra ne yaptık, araç 2012 model olduğu için teyp'te bluetooth üzerinden müzik dinleme yoktu, teyp aşırı yavaştı ve takılıyordu. NBT Evo ID6 dokunmatik ekran takmak niyetim var ama ileride. Bu yüzden idare etsin diye 2014 modeli teyp takıldı. Ses kalitesi çok arttı ve teyp menü hızı çok hızlandı. Uygun fiyata faydalı bir iş oldu.
Makyajlı kasalarda bulunan teyp paneli hem piano black hem de aydınlatmalı olduğu için sıfır ve orjinal parça olarak aldım taktırdım. İçeriyi baya yeni gösterdi.
Otoparkta güvenli bir yerde duruyor geceleri;
Gündüz de dükkanın içerisinde;
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yapılacak işler çok. Orjinal M performance parçası difüzör aldım. Bedavadan uyguna. Sadece bi küçük paraçası kırıktı o yapıldı. Taiwan malı parasına BMW logolu M Performance difüzör aldım. Soldan çift çıkış egsoza göre. Bir de yine piyasadaki egsozculardaki çift çıkış uç parasına yine logolu kutusunda M performance çift çıkış egsoz ucu aldım. Haftaya montajıo yapılacak.
Bir de BMW logolu Edition M paketlerde çıkan LCI stoplardan aldım. Hafif karartılmış olan kırmızı stoptan aldım. O da takılacak. Takıldıktan sonra fotoğrafları paylaşacağım.
Allah herkese ağız tadıyla, kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.